Golf 5 2. 0 PD TDI mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
5-ös golfok között mennyire megbízható ez a 140lovas kivitel? Vélemények?2018. máj. 9. 22:32
1/11 bp1985 válasza:
Ugyanannyira megbízhatatlan, mint mondjuk passat-ba. Nem véletlenül olcsóbb, mint az 1.9 pdtdi.
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Motorkódtól is függhet, némelyik problémás. A PD elemek miatt lett először rossz híre, de azokat garanciában orvosolták. Azért nem árt meggyőződni róla, hogy nem Siemens van benne. Ezen kívül volt némelyiknél az olajpumpa hajtó tengellyel gond, ami komoly motorkárokhoz vezethet. Ha jól tudom, ez nem mindegyikben volt, nekem pl. egy Octavia 2 vRS-em van, és abban nincs ilyen.
4/11 anonim válasza:
Előttem leírták, ha nem Siemens a PD elem benne, akkor nem vészes, de tény és való, hogy az 1.9PDTDI és a 2.0 CRTDI is jobb nála. Viszont jól karbantartott példánnyal nem nyúlsz nagyon mellé
5/11 anonim válasza:
Nem ajánlott motor, akkor már 1.9. De legjobb abból a sima tádéi.
6/11 anonim válasza:
Dízelnek már vége típustól függetlenül.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor elfelejtem elkerülöm messziről..
1.9-esekben sincs értelme nézelődni,ha már futottak 200e km körül?
Máshol meg az 1.6 benzint szidják, lassan elengedem a golf 5 témát.
2018. máj. 10. 15:02
9/11 anonim válasza:
Miért nem veszel pl. Chryslert?
10/11 A kérdező kommentje:
Van hozzá itthon elég alaktrész?
2018. máj. 19. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!