Opel G Astra-t megéri venni?
ennyiért már válogathatsz is. Arra ügyelj, hogy ne legyen nagyon rohadós, ne legyen karambol miatt javított.
A motorja az olyan amilyen, mindenképpen legyen érvényes műszakija legalább fél évig, és a papírjai, törzskönyv is ott legyen az eladó kezében.
Arra figyelj, hogy ne legyen puffos, illetve nagyon gánya javítás.
A jó állapotúak kb ebben az ársávban mozognak, úgyhogy szerintem tudsz válogatni bőven, bár egy multikormányos automata klímásért már lehet többet kérnek. Motorból az 1.6 16v benzines szerintem teljesen rendben van, alkatrész olcsón van hozzá, kisebbet nem érdemes venni szerintem mert autópályán azok már szenvednek csak. A nagyobb benzinesekhez meg úgy hallottam kevesebb alkatrész van, bár lehet ez csak pletyka. Olajat hajlamosak enni, bár ez se mindegyikre igaz. Belterében az egyetlen sarkalatos pont a duda gombjai, hajlamosak elrepedni és beesni.
Februárban egy 1.6 benzinessel tettünk meg 3600 kilómétert (London oda-vissza) gond nélkül. Én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!