Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rutinosak! Megéri első kocsina...

Rutinosak! Megéri első kocsinak ez az F Astra?

Figyelt kérdés

Úgy nézem, hogy nem rozsdás. Jó állapotúnak tűnik, és az ára is nagyon kedvező. Lehet valami hátulütője?

[link]

2017. aug. 27. 16:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem vennék 26 éves kocsit, de ha kibírja nagyobb gond nélkül a következő vizsgáig, akkor már megérte.
2017. aug. 27. 16:26
 2/19 anonim ***** válasza:

Már eleve a kereskedővel van gond... kicsit olvass utána

Első autónak vegyél egy Swiftet, nem nagyon tudod szétbarmolni, ha mégis sikerül olcsón meg tudod javíttatni.

2017. aug. 27. 16:27
 3/19 A kérdező kommentje:
Mi a baj a kereskedővel?
2017. aug. 27. 16:29
 4/19 anonim ***** válasza:
Inkább hírhedt, mint híres.
2017. aug. 27. 16:32
 5/19 anonim ***** válasza:

Olvasd.

[link]

2017. aug. 27. 17:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Ez az autó az utat sem éri meg, hogy megnézd. A hátsó sárvédőívek hólyagosodnak és azok a küszöbök gusztustalanok alatta. Valószínűleg a belső küszöb is ki van rohadva és nem hiszem, hogy a váznyúlványok különbek lennének. Az F Astra alapból nem rossz választás és az 1.4 benzinmotor nem rossz (nekem Corsában volt), de ha rozsdás az autó, akkor egy forintot sem éri meg rákölteni. Inkább vegyél 300ezerért egy jó állapotút, mint 200ezerért egy lepukkantat, amire utána ráköltesz még 300ezret. De a legfontosabb, hogy ilyen értékű autót ne kereskedésből vegyél.
2017. aug. 27. 17:26
 7/19 anonim ***** válasza:

Úgy nézed, hogy nem rozsdás?? What?

Szemészetre kérj időpontot.

Mindkét hátsó sárvédőív rohad. Ha kívülről ennyire lel van rohadva, akkor nyugodt lehetsz, hogy belülről sokkal rosszabb a helyzet, csak azt nem látod. Astra betegség, hogy belülről rohadnak kifelé. A küszöböket is lefújták rücsivel, de már a rücsin is átütött a rozsda. Tehát az is kuka. Az aljáról nincs kép, de az is csodálatos állapotban lehet.

A vételárát mégegyszer elköltheted a kasztnisnál. Ha jót akarsz magadnak ezt a szemetet nem veszed meg.

A motor egyébként egy agyonüthetetlen konstrukció, ha sokat futott akkor már azért eszik az olajat. Astrába viszont gyenge.

Én a helyedben lealkudnám ezt 400-ra:

[link]

A 200 ezres aaa autós is ennyiben lesz, de legalább megkíméled magad egy csomó szívástól.

2017. aug. 27. 17:59
 8/19 anonim ***** válasza:
Az elütésekért elnézést. Egyébként 2 éve vagyok f astra tulaj. A kasztni legyen jó, minden más filléres tétel.
2017. aug. 27. 18:01
 9/19 anonim ***** válasza:

Én is hallottam ezt-azt erről a kereskedőről. Eleve nekem az nem szimpatikus, hogy ilyen homályos, rossz felbontású képeket rak fel a kocsiról. A 10 évvel ezelőtti mobilom ezerszer szebb képeket készít. Komoly kereskedő, akinek nincs sumákolni valója, nem tesz fel ilyen képeket.

Ha csak ennyi nagyjából a keret, akkor maga a típus értelmes választás lehet.

2017. aug. 27. 18:07
 10/19 anonim ***** válasza:

Nagyrészt már leírták előttem.

AAA autótól SEMMIT!!!!!!!!!!

ismered a tékozló homár fogyasztóvédelmi blogot?

nem egyszer szerepelt már ott ez a cég.

ha nem ismered, szívesen kikeresem neked.

A másik: 91-es kocsit 200-ért???

Az első autónk 98-as volt, 260-ért.

Direkt nem is akartunk drágábbat, így is történt vele ez-az... :D

Persze több pénzünk se nagyon volt, de ha lett volna, én úgy érzem, akkor is ilyen kategóriában vettünk volna.

Szóval az árában nincs nagy különbség, de azért nagyon nem mindegy, hogy 91 vagy 98.

És igen. Swift.

Tetszik-nem tetszik, nem viccből szaladgál annyi az utakon.

Olcsó, megy, könnyű karbantartani, olcsó az alkatrész, első kocsinak ideális, nem nagyon van párja ebben a kategóriában, mármint hogy első kocsi + olcsó is legyen.

2017. aug. 27. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!