Mi a baj velem, miert nem megy a vezetes?
nem értem, miért pontoztátok le a 78%-ast. teljesen igaza van, itt az oktatóval vannak komoly gondok, ez még akkor is igaz, ha esetleg a kérdezőnek nincs érzéke a vezetéshez (ami viszont ennyi idő alatt nem derülhetett ki).
"sikerulne ezt teljesitenem akkor nem beszelne ugy velem"
ha 10. órán elcseszed 64x egymás után, akkor sem szabadnak így beszélnie veled. te fizetsz a vezetésért, ha nincs türelme hozzá meg nagyon félti az autót, menjen árufeltöltőnek a tescoba, nem kötelező ám vezetést oktatni.
"Kb. 10 percet szant arra, hogy elmondta mit kell hasznalnom utana mar szo szerint forgalomban vezettem"
ez alapján totál alkalmatlan. lusta alaposan többször elmagyarázni, nem látja h még nem vagy kész a forgalomra stb.
"Fog ez valtozni vagy csak nekem nem megy?"
ezt nem tudjuk megmondani. és nem csak azért, mert nm ismerünk. 2 óra az semmi, ennyi idő alatt nem derülhet ki semmi.
"Nektek milyen volt?"
én is most tanulok vezetni. bár úgy tippelek, h idősebb lehetek nálad.
mivel nincs sok érzékem a vezetéshez, ezért kiválasztottam azt az oktatót, akiről az járja, h a legtürelmesebb.
első órán elmondtam neki, h ha nem lesz türelme sokszor elmondani vmit, akkor hagyjuk is.
tulképp 12. órán mentünk ki a forgalomba, bár így sem igaz, mert mivel rutinpályára nem szokás kimenni, egy olyan úton gyakoroltunk, amit nagyjából csak céges autók használnak.
egyébként érdekes állatfaj a vezetésoktató: az enyém elég olvasott, értelmes ember, de van, h vörösödik a feje meg sóhajtozik. egyszer megsértődik vmin és duzzog, utána meg a családjáról meg a problémáiról beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!