Mekkorák egy BMW E30 motorháztető és csomagtartó emblémái?
Figyelt kérdés
A gyári emblémák elkezdtek kopni ezért újakat szeretnék vásárolni, viszont a neten mindenhol más méretet látok szinte. Én a motorháztetőn 80mm-t míg a csomagtartók 87mm-t mértem. Ilyeneket nem találok sehol.. Én mértem rosszul, vagy tényleg lehetnek ekkorák? 85-ös évjárat, nagy lámpás coupé.2018. máj. 7. 15:18
11/14 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy az lenne, ugyanis egy jó darabig ismerem az előéletét, a kétezres években kiállítási is darab volt, elég igényes tulajokkal. (bár az utóbbi tulaj már nem volt ennyire igényes akitől én vettem)
De benne lehet a pakliban, nem tudni..
2018. máj. 9. 11:56
12/14 anonim válasza:
Ha nem oké az alvázszám, akkor az veszélyes. Bár akkor amikor megvetted, az eredetiség vizsgálatnál ki kellett volna, hogy bukjon ez.
13/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem több oldalon is ahol kiírja a teljes alzávszámot keresés után, és az látható hogy az utolsó 7 számjegy stimmel az enyémmel, viszont a többi az teljesen más.
2018. máj. 9. 15:55
14/14 A kérdező kommentje:
Még jó hogy megnéztem, a forgalmiban hatósági alvázszámmal ellátottnak van írva az autó. Ezt el is felejtettem.. Gondolom ez sok mindent megmagyaráz.
2018. máj. 9. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!