Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lehet beázást javítani?

Mennyire lehet beázást javítani?

Figyelt kérdés

99-es Ford Cougar, 3 ajtós ferdehátú kupé. Valószínűleg törve volt a hátulja, és a csomagtérben szokott vizesedni. Nem nagyon, meg mondjuk emiatt nem is használom esőben, hogy ne romoljon a helyzet amíg megcsináltatom.

A kérdésem az, hogy meg lehet-e egy ilyet szüntetni, és hogy nagyjából mennyiből. (Tudom, csak nagyjából lehet tippelni.) És még ha valaki leírná, hogy egy ilyen sérülésnél mi mozdul el, mi szokott a gond lenni, megköszönném. Egyébként a csomagtérajtó felső sarkainál letömítettem a kasztnit, azóta talán jobb. Még a kerékjáratra gyanakszom.

2018. ápr. 26. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Locsolgassad az autót amíg megtalálod a beázás forrását. Utána már látni fogod mit kell javítani.
2018. ápr. 26. 10:47
 2/3 Beviz Elek ***** válasza:
Így van, valaki locsolja minden irányból (kerékjárati ívnél is felfelé mintha a gumi hordaná fel), te pedig belülről nézed. Ha kicsi a baj, akkor párszáz ft, ha lakatos segítsége is kell, akkor több.
2018. ápr. 26. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Kis repedes van valahol amit tomito szilikon pasztaval bekennek a szervizben. Ugy talaljak meg hogy elotte lelocsoljak es figyelik hol azik be. En 3000 ft- t fizettem.
2018. ápr. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!