Miért nem mondogatják az emberek hogy az ő kis dízel motorja 4liter alatt evett?
totalcar erőmérő tesztben ugyanaz az 1.4pd tdi motor szerepelt mint az enyém.
a tulaj aki több mint 10 éve használja az autót annyit mondott a fogyasztásra hogy: országúton 4,5 literes fogyasztással is elmegy. Az én ugyanilyen motorommal többször produkáltam a 3,7 liter fogyasztást egész pontosan. (2dagadt emberrel +én +csomagtartó teli)
Nemhiszem el hogy ő nem érte volna el egyszer se ezt a fogyasztást. Biztos elérte. De akkor miért nem emelte ki? Miért mondott 4,5 litert az autójára mikor ennél az adatnál 0.8 literrel kevesebbel is beéri.?
nemond hogy egyes
holnap érettségizek magyarbol
ha problémád van privátba írj
végén még azthiszik a sok kommentröl hogy megválaszolták a szintén egyszeru kérdésem, de sajnos csak a trollok, unatkozók válaszolnak hulyeségeket
Tudod, hülye kérdésre...
Meg aztán amilyen a mosdó, olyan a törölköző.
Privátot meg írjon neked akinek két anyja van.
<facepalm>
Tejét. És én vagyok a hülye.
</facepalm>
megválaszolásnak csak ti hiszitek az ostobaságot.
ezekszerint nem hiszitek el :,D
sajnálom hogy ennyire kimaradtok a gondolatotok által a valóságban lezajló valódi eseményekről.
ezek után már nemis várok érdemleges választ mert látom képtelenek vagytok erre szellemileg és tapasztalatilag is
cinkes.
A "kiskomputer mindig csal".
Akár felfele akár lefele.
De jó hír: kalibrálható, hogy pontos legyen. Apáméban és a sajátomban is be tudtam lőni, hogy max. +-1 decit tévedjen. A módszer: vezeted kijelzett értékeket, a tankolási mennyiségeket és megtett kilométereket mindig fullra tankolva. Lehetőleg szinte üres tankra rátöltve, hogy a hibaarány kicsi legyen.
Majd ha van már van kb egy tucat tankolási és így átlagfogyasztási értéked, akkor kiszámolod, hogy mennyi a "kiskomputer" átlagos tévedése %-ban. Szinte biztos, hogy +-15-ön belül lesz, így a megkapott értéket beírva a műszerfal adaptációs menüjébe (diagnosztikai kábel kell hozzá) a későbbiekben, már pontos lesz a fedélzeti által kijelzett érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!