Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autókereskedésnél a felvásárol...

Autókereskedésnél a felvásárolt járművet "kipofozzák? "

Figyelt kérdés

Na ezt jól megfogalmaztam azt hiszem...

Autóvásárlás előtt állok, első autó lesz. Kinéztem már egy Nissan Almerát egy kereskedésnél (műszaki vizsgát is vállalnak, google értékelése is jó), viszont csak 2 hónap műszaki van rajta. Általában ezeket a felvásárolt autókat rendbe rakják a kereskedők annyira, hogy átírás után egyből lehessen vinni vizsgáztatni? Még csak képen láttam, valószínűleg a felületi rozsdák le vannak tisztítva, mert itt-ott hiányzik a festék.

Tudom, élőben kell látni mindig, de arra vagyok kíváncsi, hogy általában milyen állapotban vannak itt az alsó (300 000 Ft) kategóriás autók.

2018. máj. 4. 10:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Végül arra jutottam, hogy a távolság miatt e-mailben megérdeklődöm, hogy milyen hibái vannak az autónak. Elmondta az eladó, hogy jelenleg nem megy át a műszakin, mert az első váznyúlványokat javítani kell. Szerintem korrekt volt.
2018. máj. 5. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!