Milyen motort vegyek? Konkrét példákra lennék kíváncsi.
26 éves, viszonylag friss jogsis motoros vagyok, másfél éve nagymotoron. Egy 600-as Hornettel tanultam, majd vettem tanuló motornak egy GPZ 500-at, ami hosszú távon sajnos nagyon kicsinek bizonyult. Úgy ültem rajta, mint egy műanyag gyerekmotoron... Ezt egy Yamaha YZF1000R követte, tavaly nyár vége óta van meg. Imádom az erejét, az úttartását, a hangját, de az alacsony kormány ugyanúgy megerőlteti a csuklóim meg az egész karom, mint anno a Hornet. Ráadásul minden kátyu egy seggberúgásnak érződik, a biztije is jóval drágább a Kawáénál, ezért gondoltam a lecserélésére.
A motor mindennapi használatra kell, munkába járni, kisebb kirándulásokra. Legalább 500ccm, nem baj ha két hengeres a nyomaték miatt.. És legyen kényelmes magasabb pilótának is. Nem kell, hogy új legyen, az kell, hogy jó legyen. Előre is köszönöm
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!