Havi kerested mekkora részét (százalékát) költöd autóra? (konkrét összegek nem érdekelnek, csak az arány)
Figyelt kérdés
Az autó költsége alatt a teljes fenntartást értem egy hónapra leosztva (azaz benne legyen a szervíz, biztosítás, kutyafüle is).2017. aug. 31. 15:57
1/8 A kérdező kommentje:
Nekem 17% és kicsit sokallom.
2017. aug. 31. 15:58
2/8 anonim válasza:
Ignissel járok. Azzal megyek dolgozni is. olyan 7-8 % körül lehet.
3/8 anonim válasza:
Ha csak azt számolom,hogy a 10 év alatt az autóm vesztett eddig 1 milliót az árából ami lebontva 1 hónapra a fizetésem 8%-a inkább jobb nem számolni tovább :)
4/8 Beviz Elek válasza:
Elképzelésem sincs, nem számolom. Biztosítás kb 4%, normál fenntartás kb 1-2% + egyéni igények (bőr belső, alufelni szettek, stb)
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem is gondolkoztam ezen, nem is érdekel. Valószinüleg elég magas lenne a százalék, szerintem 30, vagy akár 40%, mivel több autót is tartok. De az autózás megér ennyit szerintem.
6/8 anonim válasza:
Ha ertekcsokkenest is számolok akkor 1 százalék körül.
7/8 anonim válasza:
Augusztusban 124 ezerért tankoltam, és vettem pár gumiabroncsot 60 ezerért, a biztosítás havi bontásban 3000 Ft, az adó kb. egy ezres.
8/8 anonim válasza:
A család jövedelmének kb. 11%-át.
Minden benne van. Hónapra vetítve a kétévente vizsga, a gumik ára a várható élettartamra, a szervizek, tankolások, mosások, az utolsó téli ablakmosóig minden.
Jó helyzetben vagyok, mivel amortizációt nem kell számolnom, végkielégítés része volt mélyen az akkori piaci ára alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!