Utolsó váalszoló... nem biztos, hogy ő is ilyen fiatal, akiinek anyu apu vesz kocsit rögtön... én is nagyon utálom az oylanokat! Nem írígykedek rájuk, mert én ha megkeresem valamire a pénzt nagy nehezen, diáklmunkával ( vagy feketén:D) akkor azt biztosan meg fogom becsülni, ha megtanuloma megbecsülést, minden sokáig jó elsz nálam ( ha rajtam múlik) Ennyi :) Lehet, hogy most azoknak jobb mert apu kocsit vesz, apu tankol ... stb de amikor majd apu egyszer azt mondja h na ezt már nem... akkor hogy félre fog állni a szájuk?:D
A kérdés megírója lehet akár 60 éves is... ha eddig nem volt szüksége jogosítványra és autóra, lehet hogy ilyen korban vesz első autót:P De ezt csak ő tudja :)
19/F
2010. jún. 14. 00:22
22/25 anonim válasza:
Ez bonyolult.attól függ milyen a lány? ha bulizós fajta stb......akkor 5 ajtós kell neki,mert nah.1 autó mindeképpen kis autó legyen opel corsa b elég neki de viszont dízelt mivel csaj fog szaladgálni vel a benzin pedig drága mostanság sajna.....gázolajat tudsz intézni sokhelyról fekete színű legyen és valami kisebb felni is jólnézneki neki akkor tuti szeretni fog és meglessz elégedve de max 80-le legyen mert csaj úgy is csak a külsőre mennek szóval opel corsa b 1.7 dízelt tudom ajánlani!
2010. jún. 14. 00:58
23/25 anonim válasza:
Az ilyen kérdédre adott válaszoknál derül ki, hogy mennyi retardált elmebeteg hülyegyerek szaladgál köztünk. Csak velük ne hozzon össze a sors az életben, sajnálom a körülöttük élőket, süllyedjen el mindegyik ilyen barom, b@ssz@ meg!
2010. jún. 14. 09:23
24/25 anonim válasza:
Jézusom mi van itt :O
52%-os oltja a 42%-ost hogy szar az aránya :DD
Nekem még így is ennyi, pedig engem itt mindenki utál mert BMW-m van :DD
Kérdésre!
Amiket leírtam (14:24 vagyok)
90-110 lóerő tök jó, benzin, 4 vagy 5 ajtó.
VW Golf pl jó lenne neked
2010. jún. 14. 11:31
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat.egyébként nem tolják a seggem alá a kocsit, suli mellett dolgozom, és abból gyűjtögettem össze.Nem vagyok lusta se, de apum most halt meg, anyuval kisebb lakásba költözünk, szóval most nagy segítség lenne, és 1 fokkal könnyebb is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!