Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják ennyien hogy a...

Miért mondják ennyien hogy a simson jó?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés alatt ahol újabb 50es gepekrol van szó azt mondják hogy csak simson meg máshol is. Szerintem a simson már elavult és csak szerelni kell és árban is van ott mint egy újabb.

Jöhetnek a simson istenítők és magyarázzák meg

2018. ápr. 23. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
39%
Valljuk be hogy a simson a maga idejébe is elavúlt volt már. A keleti blokkba tökéletes volt, mert azt se tudták hogy mi az hogy honda, aprilia, vespa, yamaha, hírből se ismertèk. Az ottani fosok közül ez volt a legkissebb fos. Szerencsémre nem ott éltem gyerekkoromat, mert anyámék disszidáltak, így külföldön nőttem fel. Első motorom egy Vespa volt, ami a mai napig megy, pedig elmúlt 50 éves. A városba ma is ezzel rohangálok. Az jóval a simson-ok előtt került piacra, de mégis fényévekkel modernebb felépítésű, mint a simson. Nem kell bütykölni, tankolom és megyek vele.
2018. máj. 1. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!