200 000 Ft körül szeretnék venni 1. 0 vagy 1.3 swiftet, első autónak. Mire érdemes odafigyelni?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs tapasztalatom autók terén, illetve a jogosítvány megszerzése óta (2 év) nem is igazán vezettem autót.
Nem szeretnék nagyon rossz állapotot kifogni, mire érdemes figyelni vásárlás előtt? Sajnos nem igazán van olyan ismerősöm, aki értene hozzá.
Másik kérdés, hogy ha találok egy nekem tetsző járművet, akkor elég az, hogy telefonon gyorsan megkötöm a biztosítást, majd ha igazoltatnának, akkor az e-mailben kapott kinyomtatandó igazoló lapot elektronikusan mutatom be?
2018. ápr. 21. 08:02
11/12 anonim válasza:
Szia.A suzuki első autonak lehet hogy necces lenne.Bár a motor az nemrossz benne,de a karosszéria az gáz.pléh doboz..Az én első kocsimat 3 éve vettem 2 kilóért egy ford ecort kombi 98 as és hű társam az utakon azóta is.Nem lebeszélni akarlak a suzukirol csak ne zárj ki más tipust se azért.Felszereltségben mindenképp a szervo legyen benne,talán ez hiányzik nekem egyedül a kocsimbol..
12/12 A kérdező kommentje:
Már sikerült vennem 150-ért, csak esztétikai hibával. Igaz nincs benne semmi extra, kapaszkondi kell a kormányba, de imádom.
2018. máj. 29. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!