Szerintetek érdemes venni egy öregebb autót olcsóbban? Nagyon szükségem lenne autóra és első autóm lenne.
Egy 87'-es Mitsubishi Colt-ot néztem ki, kevesebb mint 100k-ért megkaphatnám, nem tervezem hosszú távra, max 1-3 év amíg anyagilag talpra állok, csak most fejeztem be az egyetemet és munkához szükségem lenne rá. Szerintetek kidobott pénz, mert csak kiadná a lelkét alattam, vagy ilyen olcsón lehet még jó egy autó?
Hitelt autóra nem szeretnék felvenni. A segítséget előre is köszönöm
Nem bántásból,de ha ennyire visít a malacpersely,akkor inkább szépen buszozz tovább,mindenkinek jobb lesz.
Megveszed ezt a szemétdombot,oké.
Szerinted mennyi marad jó gumikra,fékekre,karbantartásra,kötelező szervízre,biztosításra,tankolásra?
Kicsit matekozzál még mielőtt magad,-és mások biztonságát tennéd kockára.
Kedves 4. Kommentelő
Sajnos egy kisvárosban élek, inkébb falu, és a szomszédos másik településen lesz állásom. A tömegközlekedés ritka és megbízhatatlan , nem akarnám hogy ezen csússzon el ez a lehetőség.
Biztosítást természetesen fizetnék rá, de nincsenek illúzióim, ez egyértelműen egy átmenet lenne, mint ahogy írtam, valószínű ha végeztem nem tudnám eladni csak fémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!