Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzines autó amiben van erő,...

Benzines autó amiben van erő, de mégse eszik sokat? Létezik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kettő ellentmond,csak az egyik lehet igaz.

Autó vásárlása előtt vagyok és már körvonalazódott bennem,hogy milyet szeretnék,de konkrét típus még nincs. Ebben kérném a segítségeteket.

Szempont: benzines,legyen benne tartalék 4 személy emelkedő ne legyen gond, autópályán csendes legyen, lehetőleg japán vagy német, szervízköltsège ne legyen túl sok, mondjunk ne kelljen 1 alkatrész cserère 100-150ezer nél többet költeni, fogyasztása normál használat melett 8-9 liter legyen max. Lehetőleg 5 ajtós.

Kényelmes legyen.

A keret pedig 700 ezer-től maximum 1,5 millióig.

Sok a féltètel tudom :D De egy ilyen autóban érezném azt hogy minden igényemnek megfelel.

2018. ápr. 20. 15:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Létezik . Nekem is 2.0 benzines trottyogóm van, hét literből elvan. De nem használom akkor az erőt. Ha használom akkor tíz liter.
2018. ápr. 21. 00:14
 12/15 anonim ***** válasza:
2 literes szívóbenyákat keresgess, azok valóak erre.
2018. ápr. 21. 11:29
 13/15 anonim ***** válasza:

suzukiból van pár modell ami híresen igénytelen, keveset zabál, nyomod neki akkor meg leelőz mindenkit, fordokból van sok ilyen modell, régi opeleket hallottam hogy dicsérik...

igazából ki kell fogni, márkafüggő vagyok de nem szabad annak lenni...

2018. máj. 1. 21:01
 14/15 anonim válasza:
2004-es toyota avensis 1.8 benzines. 130loeros, lancos motor, nagy csomagter, automata klima, tagas belter, 9 legzsak. Ara kb 1,2-1,5 millio ft ebben az evjaratban.
2018. júl. 20. 17:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Suzuki sx4 1.5 városi verzió.
2018. aug. 23. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!