Diesel autó után, benzines, mennyi idő míg meg szokja az ember?
A héten kaptam kézhez a jogosítványom. A tanuló autóm egy dieseles Seat Leon volt, de a családnak benzines Renaultja van.
Próbáltam már a saját autónkat, az elindulást még kell tanulnom benzinesen.
Sajnos még bennem van a dízelek reflex, avagy kuplunggal indulok csak, holott a benzines igényel egy kis gázt.
A legtöbb benyás is elindul kuplungal!
Csak tovább csusztatod!
Én kia rion tanultam(1.2es 67 lovas vagy mennyi) azon még alapjarati problémák is vannak(600as alaapjarat volt) és csúsztatva gáz nélkül lehetett parkolni vele
Térjünk erre vissza 100 000km, vagy egy év után. :)
Első egy két váltás után átszoksz...
Van olyan nap, mikor 3 céges járművet vezetek, + a sajátomat. Na, itt már bele lehet keveredni.
Rekordom eddig a napi 6 busz, egyikből a másikba. Őszintén, a 4.után már tele volt a hócipőm.
a szolgálati kocsim kéziváltós dízel, a sajátom automata benzines..
soha nem okozott problémát.
kérdésedre válaszolva, ugyanaz mint az első válaszoló..kiállsz a kapun, és pár száz méter után már profi vagy.
Én is vezetek vagy 4 féle céges kocsit, meg 2 sajátot.
Kb. 5 km kell, hogy teljesen újratanuljam az autó kezelését. Ez az 5 km alatt óvatosabban megyek, nem előzgetek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!