Csak én vagyok egy különc, ízlésficamos ember, ha szerintem az Audi TT-nek idétlen játékautó külseje van?
A technikai jellemző előtt kalapot emelek, elképesztő teljesítményű autó. Szemből majdnem olyan vagány mint az R8 (ami számomra az egyedüli szép Audi):
De ha oldalról és hátulról kell ránézni...
Könyörgöm, mik ezek az arányok?
Ennek az autónak van egyáltalán akkora tengelytávja, mint egy VW Polo-nak?
Mindig azok az elektromos, egyszemélyes gyerekautók jutnak róla eszembe, amiket a gyerekzsúrokon szoktak kínozni a gyerkőcök:
:D
Ennél már csak az első generációs TT kínosabb, de az mérföldekkel, viszont kifutott modellként direkt nem akarom kritizálni.
Mindig próbálok valami szépet felfedezni ebben a kocsiban, de sosem sikerül és a többi Audi-val is majdnem ugyanez a helyzet, bár a márka többi modellje legalább egyhangúan közönséges és nem ronda.
Csak én vagyok ennyire különc, hogy nem jön be ez az autó vagy másnak is szúrja a szemét a formaterve?
A TT-t mindig is női autónak tartottam, hiába van TT RS amit vezettem is például. Az Audik közül az A5 tetszik egyedül, BMW és Mercedes pedig egy sem.
Ami szerintem szép autó az a Mazda 6, a előző Insignia és a J Astra szedán.
Én már megszoktam hogy az elektronyos autók formaja tök más. Talán azèrt hogy kitűnjön h na én elektromos vagyok bibibí.
De mindegyik ilyen..
Én mindig szerettem volna elektromos autót de csak hyundait talàltam olyam formában ami tetszene is
2 vagyok
Bocsánat azt hittem e-car kinezetre.
#1: Nekem viszont a BMW és Mercedes egyes modelljei messze a legjobban tetszenek a jelenlegi felhozatalban (kivéve persze a Bentleyhez/Ferrarihoz hasonló top márkákat).
A 6-os sorozat, CLS/SL osztály, S Coupe, AMG GT messze a legszebb a 3 német márka kínálatából:
Az Audi esetében messze nincsenek hasonló formatervű autók és az egyedi formaterv is max az R8-ra terjed ki.
Magamtól én sem vennék ilyet, annyira nem jön be. Viszont ha hozzám vágnának egy TTRS-t nem hiszem hogy visszautasítanám.
Verk.: Ott az audi sport quattro, az is így néz ki csak nem gömbölyű hanem szögletes.
De ez direkt ilyen kicsire lett csinálva, ez a lényege. És szerintem nem csúnya, sőt. Ráadásul én azok közé tartozom, akik nem nézik homoszexuálisnak azokat a férfiakat, akik ilyennel járnak.
Ami meg a többi Audit illeti, mi ezért szeretjük ezt a márkát: tényleg nem klasszikusan szépek, hanem olyan igazi germános, visszafogott, de elegáns, technokrata autók. A TT pont üdítő kivétel a többi Audi közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!