Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én vagyok egy különc,...

Csak én vagyok egy különc, ízlésficamos ember, ha szerintem az Audi TT-nek idétlen játékautó külseje van?

Figyelt kérdés

A technikai jellemző előtt kalapot emelek, elképesztő teljesítményű autó. Szemből majdnem olyan vagány mint az R8 (ami számomra az egyedüli szép Audi):

[link]

De ha oldalról és hátulról kell ránézni...

Könyörgöm, mik ezek az arányok?

[link]

[link]

Ennek az autónak van egyáltalán akkora tengelytávja, mint egy VW Polo-nak?

Mindig azok az elektromos, egyszemélyes gyerekautók jutnak róla eszembe, amiket a gyerekzsúrokon szoktak kínozni a gyerkőcök:

[link]

:D

Ennél már csak az első generációs TT kínosabb, de az mérföldekkel, viszont kifutott modellként direkt nem akarom kritizálni.

Mindig próbálok valami szépet felfedezni ebben a kocsiban, de sosem sikerül és a többi Audi-val is majdnem ugyanez a helyzet, bár a márka többi modellje legalább egyhangúan közönséges és nem ronda.

Csak én vagyok ennyire különc, hogy nem jön be ez az autó vagy másnak is szúrja a szemét a formaterve?

2017. dec. 23. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gyors kérdés: Miért írtad ki a kérdést, ha eleve minden Audi-t lenézel?

(Egyébként a TT pont nekem sem tetszik, de itt szerintem sokkal többről van szó)

2017. dec. 24. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyilván nem a legszebb darab ha ennyire megosztja az embereket, ezen nincs mit vitázni. eltolták, ennyi.
2017. dec. 24. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Valahogy Audiban nekem a régiek jönnek be, mint pl a szivar Audi 100-as, vagy a b2-es 80-as Coupe, esetleg még a B3-B4 80-as is. De utána már hányinger milyen formájú autókat gyártottak, s gyártanak is. De persze ez is, mint minden ízlés kérdése.
2019. okt. 11. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!