Benzines autó amiben van erő, de mégse eszik sokat? Létezik?
Tudom, hogy a kettő ellentmond,csak az egyik lehet igaz.
Autó vásárlása előtt vagyok és már körvonalazódott bennem,hogy milyet szeretnék,de konkrét típus még nincs. Ebben kérném a segítségeteket.
Szempont: benzines,legyen benne tartalék 4 személy emelkedő ne legyen gond, autópályán csendes legyen, lehetőleg japán vagy német, szervízköltsège ne legyen túl sok, mondjunk ne kelljen 1 alkatrész cserère 100-150ezer nél többet költeni, fogyasztása normál használat melett 8-9 liter legyen max. Lehetőleg 5 ajtós.
Kényelmes legyen.
A keret pedig 700 ezer-től maximum 1,5 millióig.
Sok a féltètel tudom :D De egy ilyen autóban érezném azt hogy minden igényemnek megfelel.
Lehetne válaszolni a kérdésedre, ha tudnánk, hogy számodra mi az elegendő erő, illetve mit értesz azon, hogy sokat eszik?
Mert pl. van aki hosszú éveken át beéri egy ezres suzuki "erejével", ugyanakkor van olyan is, akinek a 16-18literes fogyasztás természetes. ;)
Mi most vettünk Skoda Fabia combit 16 éves, nincs rajta rozsda, 2 szakember is átnézte, törődtek vele, 2 kilóból minden ki van rajta cserélve, ami elkopott, 750-ból megvolt mindennel együtt. Húz, nem hangos, viszonylag kényelmes, és megfelelő.
Fogyasztása 6 liter körül van pályán. 120-s temponál.
Olcsó hozzá az alkatrész.
Opel Astra F 1.6 16 V
Bár az ilyen autókkal manapság égő járni és sokan lenézik
Szerintem
Honda CIVIC (2000-től 2006-ig évjáratból) az 1,6-os a 2,0-ás (vagy ott van még brutális Type-R is, az jóval drágább, de brutálisan gyors és jó gép és nem eszik vészesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!