Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mely nagyon szép autókat...

Mely nagyon szép autókat nézik már meg alaposan, melyek (használtan, maximum tíz évesen) nem kerülnek többe tíz millió forintnál?

Figyelt kérdés
Sportautó, luxusautó (családi? van ilyen?) mindegy!

2018. ápr. 18. 08:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De sokan unatkoznak itt... Ahelyett, hogy komoly válaszokad adnának egy igen is komoly kiírásra...
2018. ápr. 20. 09:26
 12/20 anonim ***** válasza:
:D Oké, jó vicc, köszi jól indult a nap. :D
2018. ápr. 20. 10:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Vicc oké, de nem a kérdésre válaszolt. Ahogy te sem. Kezdem azt hinni a gyakori már nem arra való, amire kitalálták... Taknyos gyerekek szórakoztató oldala - de még csak véletlenül sem több.
2018. ápr. 20. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Mit vársz? Komoly kérdésre van komoly válasz, komolytalanra a válasz is az lesz.
2018. ápr. 21. 00:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Te magad is beismerted, hogy elsőre pontatlanul tetted föl a kérdést.

Aztán korrigáltál: "nem feltétlenül mindenki, de a többség.."

Szóval ez második nekifutásra is csak egy idétlen, többféle módon értelmezhető kérdés.

Ne erőlködj.

2018. ápr. 21. 10:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy a dolog, egy ember sem fogja a másik autóját bámulni hacsak az nem valami oltári ritka és nagyon drága gép, de akkor is max vet rá pár pillantást aztán megy tovább az élet.

Sose értettem azokat akiknek ez mérvadó szempont h mennyire bámulják meg a kocsijukat. Kisebbségi komplexus vagy valamit kompenzálni akar vele?

2018. ápr. 21. 23:30
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, mit vártál, tőlem kaptál normális választ, lepontozták. A másik 10 kötözködő semmit mondó kommentet nem... Na erre varrj gombot...
2018. ápr. 22. 07:52
 18/20 anonim ***** válasza:

2018 Ford Ranger

A mérete és szép designja miatt mindenhol megnézik. Sokszor hallom, hogy "Hű, de szép autó", "köcsög milliomos" stb... Pedig ez csak egy terepjáró...

[link]

Már párszor oda jöttek hozzám, hogy "Mennyit eszik? Mennyibe kerül?"

Sokan bámulják az utakon.

Nekem is furcsa. Ez egy haszongépjármű, de jól nézki és nagy a mérete ennyi elég, hogy nagy atrakció legyek a sok 10-15 éves használt autó között.

2018. jún. 11. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 valóban, pedig semmi extra nincs benne kívülről azon kívül hogy nagy.

Ugyanolyan a kinézete mint a 20 évvel ezelőtti pick-up-oknak, csak nagyobb, gömbölyűbb.

Én speciel a valóban ritka autókat nézem meg magamnak. Mindegy milyen korból való.

2018. okt. 4. 11:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Újra előkerült a "csodaszépségesgyönyörűautó" kérdéseket feltevő barátunk...

Szerintem nincs ki egy kereke. Találkoztam már ilyen kattossal, csak az számítástechnikában utazott, és nagyon-de-nagyon fontos komoly embernek érezte magát tőle (személyes átvétel + emailezés), hogy tizen-huszon éves technikákat árult az - akkor még - apródon.

2018. okt. 4. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!