Keeway RY6 vagy Keeway F-Act Racing-et érdemesebb-e venni, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Tervezem eme két robogó közül az egyik vételét, de ha ebben az árkategóriában (220-230ezer) tudtok más márkájú robogót is mondani, ami még erősebb is, jobb is (bármilyen márka jöhet, csak a noname kínai sz*rokat ne mondjátok:D) akkor lécci írjatok! Vagy csak annyit, hogy a kettő felsoroltam közül melyik a jobb!:)2010. jún. 12. 20:17
1/15 anonim válasza:
Kedves kerdezo a keeway is nagyon noname szar ez 100 szazalek. Vegyel inkabb valami markasabb robogot pl: yamaha, suzuki, honda, piaggio, gilera, aprilia, malaguti ezek kozul valassz inkabb 220 ezer korul nagyon jokat tudsz ezen markak kozul valasztani...ne vegyel keeway nagyon szarok...
2/15 anonim válasza:
A Keeway is kínai.Nekem is az van.Egy nagy rakás szar,nehogy megvedd.Inkább vegyél ezen az áron olasz vagy japán használt robogót.Az legalább nem esik szét.Komolyan, csak jó szándékból írtam!!
3/15 A kérdező kommentje:
Jó, akkor hallgatok rátok és nem veszek Keeway-t!:) De akkor azok közül a márkák közül amit a kérdező felsorolt melyiket a legérdemesebb venni?
2010. jún. 12. 20:50
4/15 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok, 1 válaszoló sorolta fel nem a 'kérdező' :D!
2010. jún. 12. 20:50
5/15 anonim válasza:
Elso vagyok ezek mind jok de pl vehetsz egy jo allapotu Yamaha Aeroxot, Piaggio Zip stb, Malaguty f12, f15. Nezz utana...
6/15 anonim válasza:
Jah es ismet elso szerintem inkabb egy tuningmentes robogot vegyel tovabb birja
7/15 anonim válasza:
8/15 A kérdező kommentje:
Aha, főleg a második!
2010. jún. 12. 21:16
9/15 anonim válasza:
Nekem Motowell Rs-em van. Ez Magyar de kínában rakják össze vagy hogy van, de nem rossz motor és a tavalyi gyerek betegségek is javítva lettek. Ezt szerintem újonnan érdemes még csak venni(én tavaly elsők között vettem) 320.000Ft-ért.
Használtak közül Yamaha Aerox, Aprilia Sr bármelyik széria de csak karbisba stb..
10/15 anonim válasza:
Ha 50 köbcenti, akkor:
Yamaha
Simson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!