Automataváltós autóba mennyire szerencsés a gázt belerakatni? Nincs-e alapjárati egyenetlenség (leállás) vagy esetleg más jellegű buktatója?
Nem tudom, nem volt még automataváltós autóm. Eddig. Viszont gázos már igen és azzal nem is volt semmi baj. De van ismerősöm aki azt mondta, hogy nem túl szerencsés párosítás mert alapjárati gondok lehetnek.
Suzukiba szeretném egyébként.
A főoldalon láttam a kérdésed. Ugyan annyira nem vagyok szakértő az autók világában, de a családnak lassan egy éve gázos autója van. Előtte taxi volt és a gáz 6 éve lett belerakatva (lassan 7). Semmi probléma nincs az autóval. Kétlem hogy a váltó fajtája befolyásolna bármit is. Szoktunk valami olajat venni az autóba, ami gáz használatakor a motort keni.
Én csak ajánlani tudom, mert ha sokat használja az autót hamar visszajön az ára.
7-es egy ismerősöknek felrobbant a kocsija a gáztartály miatt amikor elektromos szikra keletkezett egy vezetékben.
Másik 2500-as benzinesbe tette bele, 4-5év alatt állítólag annyira tönkrement tőle a motor, hogy amit megspórolt üzemanyagon, most rákölti a motorra, mondjuk ez francia kocsi volt de állítólag azt mondták a gáz miatt van. Szóval én meggondolnám, mélygarázsba nem mehet be vele a lányod.
Harmadik ismerős 1,1-es benzines Skoda kombiba tette bele, iszonyat erőtlen a kocsi a gázzal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!