Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automataváltós autóba mennyire...

Totesq kérdése:

Automataváltós autóba mennyire szerencsés a gázt belerakatni? Nincs-e alapjárati egyenetlenség (leállás) vagy esetleg más jellegű buktatója?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 09:03
1 2
 1/17 D. Brasco ***** válasza:
3%
Az autonamat valtonak megis mi köze lenne ahhoz hogy begázozod az autót?!?
2018. ápr. 16. 09:23
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem volt még automataváltós autóm. Eddig. Viszont gázos már igen és azzal nem is volt semmi baj. De van ismerősöm aki azt mondta, hogy nem túl szerencsés párosítás mert alapjárati gondok lehetnek.

Suzukiba szeretném egyébként.

2018. ápr. 16. 09:52
 3/17 anonim ***** válasza:

A főoldalon láttam a kérdésed. Ugyan annyira nem vagyok szakértő az autók világában, de a családnak lassan egy éve gázos autója van. Előtte taxi volt és a gáz 6 éve lett belerakatva (lassan 7). Semmi probléma nincs az autóval. Kétlem hogy a váltó fajtája befolyásolna bármit is. Szoktunk valami olajat venni az autóba, ami gáz használatakor a motort keni.

Én csak ajánlani tudom, mert ha sokat használja az autót hamar visszajön az ára.

2018. ápr. 16. 09:56
 4/17 D. Brasco ***** válasza:
4%
Még ha lenne is alapjarati gond annak is mi kőze a váltóhoz....egyebkent minden rosszindulat nelkul,de ha te egy swiftet nem bírsz tankolni,mert azt is inkább gázosítanád hiszen úgy még 20forinttal olcsóbb vele menni 100km-et akkor járj gyalog vagy biciklivel.......
2018. ápr. 16. 09:56
 5/17 A kérdező kommentje:
Brasco! Nem a pénzel van a gond. Birom tankolni de idővel megkapja a lányom és arra gondoltam, hogy neki olcsóbb lenne főleg városi használat esetén. Neki nem mindegy mennyit költ üzemanyagra arról nem beszélve, hogy tisztább mint a benzin. A lényeg, hogy nem kell attól tartanom, hogy nem lenne jó.
2018. ápr. 16. 10:21
 6/17 D. Brasco ***** válasza:
3%
Nem kell attol tartanod higy nem jó,viszont azt ne felejtsd el higy a gázszettnek van egy nem pici bekerülési összege,raadasul a tartaly elvesz egy csomo helyet,illetve csak gázzal nem ajanlatos jarni foleg a téli hidegben vagy amig nem űzemmeleg az auto
2018. ápr. 16. 10:36
 7/17 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2018. ápr. 16. 10:53
 8/17 anonim ***** válasza:

7-es egy ismerősöknek felrobbant a kocsija a gáztartály miatt amikor elektromos szikra keletkezett egy vezetékben.

Másik 2500-as benzinesbe tette bele, 4-5év alatt állítólag annyira tönkrement tőle a motor, hogy amit megspórolt üzemanyagon, most rákölti a motorra, mondjuk ez francia kocsi volt de állítólag azt mondták a gáz miatt van. Szóval én meggondolnám, mélygarázsba nem mehet be vele a lányod.

Harmadik ismerős 1,1-es benzines Skoda kombiba tette bele, iszonyat erőtlen a kocsi a gázzal...

2018. ápr. 16. 12:58
 9/17 anonim ***** válasza:
De egyébként a 2500 motoros kocsi automata váltós volt, így azzal nem hiszem, hogy gond lesz.
2018. ápr. 16. 13:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Számításba veszem ezeket is. Van benne igazság amit mondasz.
2018. ápr. 16. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!