Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok, fiúk! Milyen elképeszt...

Lányok, fiúk! Milyen elképesztően gyönyörű (legfeljebb öt-hét éves) autókat ajánlanátok tíz-tizenkét millió forintig?

Figyelt kérdés

Értelemszerűen tehát Lexus LS-eket, M3-as BMW-ket, Audi A5-ösöket és hasonló ötlettelen autókat véletlenül se írjatok.

Formaterv kell, nem lelketlen dögunalom.

2018. ápr. 15. 13:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Maserati Ghibli, Porsche Panamera, Alfa Giulia. Csak aztán jusson a szervizre is vétel után..
2018. ápr. 15. 15:52
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
10-12millióért ne ilyenekről álmodozz.Ennyiért normális prémiumot nem lehet kapni.Én is most fogok kocsit venni 13millióért,és espace-t veszek nem ilyeneket.Ilyen kategóriát 30millió alatt egyenesen égő venni.
2018. ápr. 15. 17:12
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Spórolj még egy pàr millát
2018. ápr. 15. 17:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Amúgy azt nem értem, most az a lényeg hogy feltűnő legyen vagy neked tetsszen?

mert ha előbbi akkor veszel egy IFA-t és lefested rózsaszínre, garantáltan feltűnőbb lesz bármi másnál, utóbbi esetben viszont nem mindegy hogy megnézik vagy sem.

2018. ápr. 15. 20:29
 15/20 anonim ***** válasza:
34%

#12-es vagyok

Miért lettem lepontozva?????

Valami kisfarkú,kisebbségi komplexusos kis gyökérnek fáj az igazság vagy mi van???

2018. ápr. 16. 15:02
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Es ezt is lepontozta valami mikrokuki a kisebbségijével.
2018. ápr. 16. 23:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Az nem tünt fel hogy azért pontoznak le mert foglalkozol vele? Meg amugy is mit számít a %?
2018. ápr. 16. 23:56
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Manapság már a trollok sem a régiek... Apád nyert a lottón vagy mi? Akinek az M3 meg az A5 gagyi, az olyanok nem itt kérdezősködnek, hanem bemennek a Ferrari szalonba és rendelnek valami egyedi darabot, mert nekik már az hogy 60 millió vagy 100 millió nem számít. Mindenesetre jót röhögtem itt a megjátszott gazdag gyereken. Az ilyen kérdéseket olyanok írják ki általában, akik azért is összetennék a két kezük ha egy 25 éves félmillió kilométeres Swiftet kapnának.
2018. máj. 16. 18:22
 19/20 A kérdező kommentje:

Te kis röhejesen alaptalanul pattogó durci-murci önjelölt trollocska, éppen te próbálnád eredménytelenül rásütni egy számodra teljesen ismeretlen vadidegenre, hogy helyetted ő lenne valami ok nélkül beszólogató troll? :)

De kis aranyos vagy, hogy próbálkozol! :DD

Szurkolok neked, hátha valaki másnál egyszer össze is fog jönni a hazugságod! ;)

Az a nagy szerencséd, hogy jó kedvemben találtál, te még az értelmező olvasásra is teljességgel képtelen kisfiúcska! :))

De akkor csak neked, csak itt, csak most újra:

Nagy betűkkel fogom a kérdésem leírását idézni, akkor talán (talán...) máskor majd nem fogsz az előző beböfögésedben olvasható orbitális baromságot írni. Tudod kis felfújt-feldúlt mufurc kisgyerek, ÉRTELMEZNI KELLENE egy szöveget, mielőtt ennyire röhejesen mellélőnél! :DD

"...ÉS HASONLÓ _ÖTLETTELEN_ AUTÓKAT VÉLETLENÜL SE ÍRJATOK."

"_FORMATERV_ KELL, NEM LELKETLEN DÖGUNALOM!"

A másik kedvencem:

Száz milliós Ferrari tizenkét millió forintért? Te tényleg ennyire hü.lye vagy?!

A lehető legszebb az egészben, hogy a tapasztalat azt mutatja, hogy pont az ilyen niemandok, akik ennyire verik (a neten! :DD ) a mellüket, éppen ezek járnak BKV-vel, és irgalmatlanul örülnének, ha legalább olyan autóval járnának, mint ami már évek óta nekem VAN! ;)

.

.

.

Igen kedves kommentelők, én magam sem értem, hogy minek ír egyáltalán ide a gyakorira az ilyen, ha kizárólag csak bepofázni képes a félkegyelmű idiótája...

Kész röhej ez a szerencsétlen balfék! :D

(Csak szűrnék már ki az ilyen (ráadásként teljesen alaptalanul) beszólogató marhákat az egész oldalról...)

.

.

.

Kedves megmosolyogni való kis hü.lye: véletlenül se erőltesd meg magad valami újabb kommentnek vélt röhejesen mellélőtt fröcsögéssel, azonnal törlöm a kérdést a listából, újabb baromságaid már soha nem fognak eljutni hozzám, a leveleimet pedig - ahogy eddig is - olvasás nélkül törlöm.

Idiótákra nem pazarlom a drága időmet.

;)

2018. máj. 19. 12:27
 20/20 Isti1976 ***** válasza:

Jaguar XF ? De csak a 3.0V6 kompresszor. Azért is unikum, mert ha megnézed, a Jaguar kb ettől a hónaptól kivonta a V6 kompresszor-t az XF kínálatból, így addig vehetsz ilyet a sor4-es világban, amíg kapni használtan.

Esetleg Porsche Cayman ? Pici, nem fellengzős, vérbeli sportkocsi, ez sincs már 6 hengeresben, így a régiek ára felfelé fog csak menni.

Ford Mustang ? Szerintem belül igénytelen, de őszinte és kívülről karizmatikus, kategóriájában olcsó autó.

Peugeot RCZ ? A legutolsó szériának már az orra is modern, nem csak hátul, elöl is lélegzet elállító. Sajnos a menetteljesítménye/futóműve nem az, de egy ékszer az úton.

Alfa Giulia-t félve írom, szerintem nem különösebben szép, belül főleg nem, de ha a menettulajdonságáért vennéd, akkor elképesztő a futóműve, kormányzása és a benzinmotorjai.

2018. máj. 19. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!