Lányok, fiúk! Milyen elképesztően gyönyörű (legfeljebb öt-hét éves) autókat ajánlanátok tíz-tizenkét millió forintig?
Értelemszerűen tehát Lexus LS-eket, M3-as BMW-ket, Audi A5-ösöket és hasonló ötlettelen autókat véletlenül se írjatok.
Formaterv kell, nem lelketlen dögunalom.
Amúgy azt nem értem, most az a lényeg hogy feltűnő legyen vagy neked tetsszen?
mert ha előbbi akkor veszel egy IFA-t és lefested rózsaszínre, garantáltan feltűnőbb lesz bármi másnál, utóbbi esetben viszont nem mindegy hogy megnézik vagy sem.
#12-es vagyok
Miért lettem lepontozva?????
Valami kisfarkú,kisebbségi komplexusos kis gyökérnek fáj az igazság vagy mi van???
Te kis röhejesen alaptalanul pattogó durci-murci önjelölt trollocska, éppen te próbálnád eredménytelenül rásütni egy számodra teljesen ismeretlen vadidegenre, hogy helyetted ő lenne valami ok nélkül beszólogató troll? :)
De kis aranyos vagy, hogy próbálkozol! :DD
Szurkolok neked, hátha valaki másnál egyszer össze is fog jönni a hazugságod! ;)
Az a nagy szerencséd, hogy jó kedvemben találtál, te még az értelmező olvasásra is teljességgel képtelen kisfiúcska! :))
De akkor csak neked, csak itt, csak most újra:
Nagy betűkkel fogom a kérdésem leírását idézni, akkor talán (talán...) máskor majd nem fogsz az előző beböfögésedben olvasható orbitális baromságot írni. Tudod kis felfújt-feldúlt mufurc kisgyerek, ÉRTELMEZNI KELLENE egy szöveget, mielőtt ennyire röhejesen mellélőnél! :DD
"...ÉS HASONLÓ _ÖTLETTELEN_ AUTÓKAT VÉLETLENÜL SE ÍRJATOK."
"_FORMATERV_ KELL, NEM LELKETLEN DÖGUNALOM!"
A másik kedvencem:
Száz milliós Ferrari tizenkét millió forintért? Te tényleg ennyire hü.lye vagy?!
A lehető legszebb az egészben, hogy a tapasztalat azt mutatja, hogy pont az ilyen niemandok, akik ennyire verik (a neten! :DD ) a mellüket, éppen ezek járnak BKV-vel, és irgalmatlanul örülnének, ha legalább olyan autóval járnának, mint ami már évek óta nekem VAN! ;)
.
.
.
Igen kedves kommentelők, én magam sem értem, hogy minek ír egyáltalán ide a gyakorira az ilyen, ha kizárólag csak bepofázni képes a félkegyelmű idiótája...
Kész röhej ez a szerencsétlen balfék! :D
(Csak szűrnék már ki az ilyen (ráadásként teljesen alaptalanul) beszólogató marhákat az egész oldalról...)
.
.
.
Kedves megmosolyogni való kis hü.lye: véletlenül se erőltesd meg magad valami újabb kommentnek vélt röhejesen mellélőtt fröcsögéssel, azonnal törlöm a kérdést a listából, újabb baromságaid már soha nem fognak eljutni hozzám, a leveleimet pedig - ahogy eddig is - olvasás nélkül törlöm.
Idiótákra nem pazarlom a drága időmet.
;)
Jaguar XF ? De csak a 3.0V6 kompresszor. Azért is unikum, mert ha megnézed, a Jaguar kb ettől a hónaptól kivonta a V6 kompresszor-t az XF kínálatból, így addig vehetsz ilyet a sor4-es világban, amíg kapni használtan.
Esetleg Porsche Cayman ? Pici, nem fellengzős, vérbeli sportkocsi, ez sincs már 6 hengeresben, így a régiek ára felfelé fog csak menni.
Ford Mustang ? Szerintem belül igénytelen, de őszinte és kívülről karizmatikus, kategóriájában olcsó autó.
Peugeot RCZ ? A legutolsó szériának már az orra is modern, nem csak hátul, elöl is lélegzet elállító. Sajnos a menetteljesítménye/futóműve nem az, de egy ékszer az úton.
Alfa Giulia-t félve írom, szerintem nem különösebben szép, belül főleg nem, de ha a menettulajdonságáért vennéd, akkor elképesztő a futóműve, kormányzása és a benzinmotorjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!