Hány havi jövedelmet észszerű (új) autó vásárlásra fordítani?
17: Nem teszem a fejem semmire és nem hiszem hogy császár lennék mert a szüleim veszik a kaját.
Bár gondolom akkor lennék nagyon király mindenki szemében ha 20 éves Swiftem lenne, albérletben laknék, és hó végén egy forintom nem maradna mert minden elmenne az albérletre.
Még jó hogy senkinek nem akarok megfelelni.
Viszont az tény hogy lassan 4 éve fizetem az autóhitelt, és ez idő alatt a 2.3 millió félretett pénzem megdupláztam. De biztos én csinálok rosszul valamit.
Nekem az új autó fontos volt, hosszú távra tervezek vele, tudni akarom hogy tényleg milyen állapotban van és hogy volt eddig szervizelve.
Ja és 2.5 millió forint hitelről beszélünk, nem értem miért kell rosszul lenni tőle.
És kedves 17-18-as 1 darab lakáshitelünk lesz, bár látom az 580-as fizetéshez értő olvasást nem várnak el.
Lefogadom hogy akik itt leszólnak azoknak 25 évesen nem volt sem külön lakásuk sem 4 éves autójuk.
De mindegy... hiszen én "zseni" vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!