Valaki próbálta már ezt a márkát SCT?
Nézegettem van olaj szűrője meg egyéb cuccai és most az autómhoz nézegetem a pollenszűrőket minden más aktívszenes szűrő min ötezer forint ez meg 1755Ft és aktív szenes.Érdemes lehet ezt a márkát vásárolni?
ma 18:30
Eddig minden évben cseréltettem levegőszűrőt.És a pollent milyen időközönként kéne?
Pollenszűrőt szerintem érdemes évente, akkor is, ha nem mész sokat. Állás közben is elszaporodhatnak benne a baktériumok, gombák. Ezért évente klímatisztítás + új szűrő.
Levegőszűrőre az autómhoz ha jól emlékszem 30.000km a gyári ajánlás. Ahogy írtam valamivel kevesebbet megyek, de nem számolgatom ki, hogy pontosan a 30.001. km-nél már az új szűrő legyen benne. Minden év elején cserélem. Nekem így a legegyszerűbb. Inkább kicsit kevesebbet megyek vele, mint többet. Azzal bajt nem csinálok.
Na meg igazság szerint egy garnitúra szűrő egy évben egyszer nem egy hatalmas összeg az autó össz fenntartásához képest.
Ha nagyon keveset mész, én szemrevételezném a levegőszűrőt, hogy milyen egy év után. Ha nem nagyon koszos, nem fekete, akkor max még egy évet hagynám.
ma 22:46
Mondom,hogy eddig évente kapott új pollenszűrőt is meg levegőszűrőt is.
Pollenszűrő más néven ugye utastéri légszűrő. Ebben azért a minőség nem olyan élet-halál, mint egy olajszűrőnél.
Olajszűrőben meg nem ott fogod meglátni, hogy milyen a minősége, hogy büdös-e, vagy szétszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!