Valaki próbálta már ezt a márkát SCT?
Nézegettem van olaj szűrője meg egyéb cuccai és most az autómhoz nézegetem a pollenszűrőket minden más aktívszenes szűrő min ötezer forint ez meg 1755Ft és aktív szenes.Érdemes lehet ezt a márkát vásárolni?
ma 22:31
Nem szoktam olyan sokat klímázni
ma 22:34
Akkor szerintem bőven kibírhat ugyanannyit az SCT-is mint egy márkás gyári szűrő.
ma 22:42
Egyébként minden évben vettem garancia alatt szűröket de volt olyan a pollenszűrő a cserénél még csak el sem volt színeződve.
Itt ezen az oldalon egyébként minden terméket megtalálsz az SCT-től ami jó a kocsidhoz:
ma 22:53
Köszi szépen
tegnap 23:27
olajszűrőben purfluxot szoktam venni.
"ma 19:16
És jól bírja a szűrő?"
Hogy érted? Évente/~20-25e km-enként cserélem, ez alatt nem veszek észere semmi hibajelenséget. Nem szakad szét, nem deformálódik el, nem büdös. Ugyan olyan kivételkor, mint bármely más drágább szűrő.
ma 09:18
Jó nem vagyok otthon a témában szóval nem tudom milyen behatások érik a szűrőt.De ha jól olvasom lehet hülyeséget csináltam eddig,mert én minden éves szerviznél cseréltettem az szűrőt,és nem mentem évente 10000km et sem szóval lehet a légszűrőt sem kéne akkor évente lehet nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!