Valaki próbálta már ezt a márkát SCT?
Nézegettem van olaj szűrője meg egyéb cuccai és most az autómhoz nézegetem a pollenszűrőket minden más aktívszenes szűrő min ötezer forint ez meg 1755Ft és aktív szenes.Érdemes lehet ezt a márkát vásárolni?
Pont az aktívszenes pollenszűrőjüket használom én is évek óta. Semmi különbséget nem veszek észre a 10.000Ft-on MannFilterhez (autómhoz ez a gyári beszállító) képest.
Teljesen jó.
Olajszűrőnél már nincs többszörös árszorzó a gyárihoz képest, azért ebből inkább azt használom.
ma 21:27
Hát ha csak az árat nézem és aktív szenes akkor az autómhoz amit olcsón találtam az olcsó 5300Ft ahhoz képest piszok jó áron van mert ha azt nézzük márkásban csak a sima pollenszűrő is 3000Ft től kezdődik.
ma 19:16
És jól bírja a szűrő?
ma 21:54
Egy próbát ezért az árért akkor simán megér a dolog szerintem, hogy te is tapasztalatot szerezz az SCT-ről.
Az én tapasztalatom az, hogy egy korrekt minőségű, jó-ár érték arányú márka. Csak jó tapasztalatom van a termékeikről, amikkel eddig találkoztam tőlük.
ma 22:14
Eddig úgy voltam a gyári vagy a gyárihoz közeli cuccokat vettem,mert ugye garanciás volt az autó de most jár le az 5 éves garancia szóval lehet ilyet veszek.
Hát igen, ha garanciás az autó akkor addig a gyárit kell tenni, hogy nehogy elveszítsd a garit.
Semmi probléma az SCT márkával, ugyan azt tudja mint a gyári, legfeljebb egy kicsivel hamarabb elpiszkolódik majd mint a gyári, ha sűrűn és erősen, használod a klímát, de szerintem ez bőven vállalható, ha egy gyári-márkás áráért veszel két SCT-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!