Mennyi a 4-es főúton a legkisebb sebességhatár?
Nincs ilyen határ.
De az a legveszélyesebb, ha nem veszed fel a forgalom tempóját. Balesetet fogsz okozni, ez csak idő kérdése.
Ne legyél olyan, mint a pilóta mamája, aki ezzel engedte el a fiát repülni: "vigyázz magadra kisfiam, csak lassan és alacsonyan repülj!"
Amikor tanultam vezetni, az oktatóm az ilyen majréknál elkezdte nyomni a gázt. " te csak kormányozz és figyelj az útra, és nehogy fékezni próbálj.
Az első adrenalinfröccs után megjött az önbizalom.
Ha nekiállsz 40-50-el menni, vagy baleset lesz, vagy lincselés, vagy mindkettő. Vagy mondjuk egy útdíjspórólós kamion beteszi a seggedbe fél méterre a hűtőjét, és felkapcsol minden fényszórót, és belekönyököl a légkürtbe. Szerintem ezt nem akarod...
Ez tényleg igaz.
Indokolt: nagyi hagyaték porcelánkészlete a csomagtartóban, várandós feleség az autóban + kátyúk az úton.
Indokolatlan: olyan szép a táj, engedjük le az ablakot könyököljünk ki, és nézelődjünk negyvennel.
Ilyen szempontból egy 20-al guruló városnéző busz is idegesítő, ha épp nem lehet megelőzni.
7-es értem, hogy mire gondolsz, és egyet is értek veled...
de mivel nemrég kezdett el vezetni és óvatos embernek tartja magát, hiába 90-100 az átlagsebesség a 4-esen, ez lehetséges, sok lenne neki elsőre. Ezért is kérdezte a legkisebb sebességhatárt.
Ha pedig lassan haladsz kérdező (elfelejtettem írni, de már lehet, írták mások korábban), segítsd a téged előző autósok besorolását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!