Miért nem megy a vezetés?
Első problémám:nem tudok hozzá szokni a manuális váltohoz egyszerűen utálom (bonyolult számomra)
Ezért is szeretnék automata váltos kocsit.
2.Félek vezetni , félek az utakon.(inkább nappal van ez, este jobban szeretek vezetni mikor kicsi a forgalom)
3.Sokszor előfordul hogy nem tudok figyelni egyszerre a vezetésre ,táblákra meg a lámpákra is...
1 hónapja van jogsim de egyszerűen nem tudok hozzászokni a vezetéshez
Amikor parkolok akkor is inkább üres helyet keresek arrébb megyek akár több száz méterrel minthogy beálljak 2 kocsi közé.
Most tudom jönnek majd a kérdések hogy kaphattam meg a jogsit,kreszt tudtam tökéletesen vezetés negyedszerre sikerült de már kezdem ugy érezni hogy szerencsém volt csak.
Csalodás számomra mert automániás vagyok már évek ota... Tanácsok? 20/F
Többek között azért sem megy, mert buta módon annyi érvet sorolsz föl önmagad ellen, hogy már lassan Te is elhiszed valamennyit.
Döntsd el. Ha meg akarsz-e tanulni normálisan vezetni, akkor hagyd abba ezt a vénasszonyos siránkozást, és gyakorolj.
Vagy felejtsd el az egészet. Gyalogosan is lehet élni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!