Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Oktató váltással van valakinek...

Oktató váltással van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akik autósoktatót váltottak. Mi volt az oka, hogy váltottál? Hány óra után? Jó döntésnek bizonyult? Előre is köszi a válaszokat!

2018. ápr. 6. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én nem, de egyik ismerősöm váltott oktatót, kb 30-40 óra és egy bukás után, mert az nem figyelt rá, nem mondott semmit, csak ott ült, ha meg meg is szólalt, üvöltözött. A másik normálisabb volt, legalábbis ezt mondta, amikor beszéltünk, már pár hónapja ha jól tudom le is vizsgázott.

Mielőtt váltanál, kérdezz azért körbe ismerősöket, hogy tudnak-e valakit ajánlani, mielőtt beleszaladsz még egy szerencsecsomagba, akit az autósiskola ajánl.

2018. ápr. 6. 21:46
 2/3 anonim válasza:
100%
Szia. Anno én váltottam oktatót és iskolát is. Az ok az volt hogy kb 8hónap után még mindig nem haladtam sehova, ha sikerült is egy órát vezetni akkor a kocsit féltette, nem nagyon segített! A váltás után 1hónapra már meg volt a jogsim! Kérdezz ismerősöket, kinek ki és melyik suli volt a jó és utána válts! Egy rossz oktató nagyon el tudja venni az ember kedvét a vezetéstől! Sok sikert
2018. ápr. 7. 07:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Életem egyik legjobb döntése volt!

A régi 90 percet tartott, de sokszor késett és néha szünetet tartott (ügyet intézett), néha 20 percesre sikeredett az óra. Türelmetlen volt, csípős nyelvű, megjegyzéseket tett, nem jól oktatott. Gyomorgörccsel mentem órákra.

Az új oktató nagyon jól begyakoroltatott mindent, türelmes volt, sohasem késett, 120 perc volt fenntartva az órára, tartott szünetet, de a 120 percbe szünettek együtt is belefért a kétszer 50 perc előírt óra.

2018. ápr. 26. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!