Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyenes választ kérek. Mibe fáj?

Egyenes választ kérek. Mibe fáj?

Figyelt kérdés

BMW M3 E92 1 éves fenntartási költsége:

-benzin

-köbcenti adó

-biztosítás

-esetleges szervizek ára (példák)

Egyenes, nem lehurrogó választ kérek. Más autó felajánlását nem kérem. Előre köszönöm.

2018. ápr. 9. 22:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzuk. Benzin: normál használat 30% belváros 40% külváros 30% országút/autópálya, azért úgy gyorsabb szakaszon oda oda lépegetve, plusz látogatnék versenypályákat is.

Szerviz: nagyon is vigyáztam mindig az autóimra, de nem tudom h attól még mik jöhetnek közbe (nem az én hibámból)

2018. ápr. 9. 22:44
 12/19 A kérdező kommentje:
ja és havonta max kb 600, 1000 km
2018. ápr. 9. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen sötét kérdést rég láttam már itt.
2018. ápr. 9. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Havi 600 km-re minek autó? A biciglimmel ennyit járok és kiszámíthatóak a költségek, hahaha :)

Bár az egész kérdés nevetséges. Kell a nagybüdös gengszterbmw, de már előre centized a filléreket :))

2018. ápr. 9. 23:19
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

kérdező: normális válaszokat vársz egy olyan kérdésre, amiről te magad is tudod, nem kaphatsz rá.

én nem turkálok a tárcádban, de azt hiszem, ha valakit az érdekel, mennyibe kerül az M3 fenntartási kölstésge, az komolytalan. Pályázni is akarsz. Aha. És az a lényeg, mennyi az adója? Biztosítása? Esetleges szervize?

Ugye csak álmodozol és nem komoly a vételi szándékod? Nincs azzal sem baj ám.

De hogy hozzá is szóljak: ha pályázol, az autópálya, vagy Nürburgring?

2018. ápr. 9. 23:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
újra megnéztem: versenypálya. Akkor pályázásonként egy szett gumi, sok féktárcsa és betét csere pluszban még hozzájön. Ezek százezres tételek.
2018. ápr. 9. 23:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Sokba
2018. ápr. 10. 07:24
 18/19 D. Brasco ***** válasza:
88%
A need fó szpídben is van már kötelező biztositas meg adó?!?!
2018. ápr. 10. 08:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha komolyan érdekel nem értem miért itt kérdezed ez és miért nem olyan helyen ahol ilyen autók tulajdonosai vannak?

[link]

2018. ápr. 10. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!