Egyenes választ kérek. Mibe fáj?
BMW M3 E92 1 éves fenntartási költsége:
-benzin
-köbcenti adó
-biztosítás
-esetleges szervizek ára (példák)
Egyenes, nem lehurrogó választ kérek. Más autó felajánlását nem kérem. Előre köszönöm.
Akkor tisztázzuk. Benzin: normál használat 30% belváros 40% külváros 30% országút/autópálya, azért úgy gyorsabb szakaszon oda oda lépegetve, plusz látogatnék versenypályákat is.
Szerviz: nagyon is vigyáztam mindig az autóimra, de nem tudom h attól még mik jöhetnek közbe (nem az én hibámból)
Havi 600 km-re minek autó? A biciglimmel ennyit járok és kiszámíthatóak a költségek, hahaha :)
Bár az egész kérdés nevetséges. Kell a nagybüdös gengszterbmw, de már előre centized a filléreket :))
kérdező: normális válaszokat vársz egy olyan kérdésre, amiről te magad is tudod, nem kaphatsz rá.
én nem turkálok a tárcádban, de azt hiszem, ha valakit az érdekel, mennyibe kerül az M3 fenntartási kölstésge, az komolytalan. Pályázni is akarsz. Aha. És az a lényeg, mennyi az adója? Biztosítása? Esetleges szervize?
Ugye csak álmodozol és nem komoly a vételi szándékod? Nincs azzal sem baj ám.
De hogy hozzá is szóljak: ha pályázol, az autópálya, vagy Nürburgring?
Ha komolyan érdekel nem értem miért itt kérdezed ez és miért nem olyan helyen ahol ilyen autók tulajdonosai vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!