Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyenes választ kérek. Mibe fáj?

Egyenes választ kérek. Mibe fáj?

Figyelt kérdés

BMW M3 E92 1 éves fenntartási költsége:

-benzin

-köbcenti adó

-biztosítás

-esetleges szervizek ára (példák)

Egyenes, nem lehurrogó választ kérek. Más autó felajánlását nem kérem. Előre köszönöm.

2018. ápr. 9. 22:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj! Te ne parancsolgass itt! Mi ez az arrogáns stílus?
2018. ápr. 9. 22:11
 2/19 anonim válasza:
96%
Egyenes. Szívesen.
2018. ápr. 9. 22:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen. Tudtam hogy lesz kapásból egy olyan kommnetelő akinek az élete romokban hever, mindent félre ért és másokat szekál. Kértem, nem akartam. Szerintem világosan érthetően leírtam. Végén megköszöntem, hogy aki válaszol annak a tiszteletet megadjam. De Magyarországon úgy látszik sok a provokáló ember és itt egy kérdést 6 szor kell magamban átírni, mert ha úgy írom ki, hogy erre nem KÉRNÉM meg az embereket, akkor példának megfelelően keress rá más kérdésekre nyugodtan, akkor egyenes választ nem kapok. Ha pedig azt írom le, amit SZERETNÉK, nem AKAROK, akkor abba tuti hogy egy embernek belekell kötnie, akinek este tízkor is azzal van elfoglalva, hogy hogyan ne legyen képes normális, kulturált választ megadni. Magam részéről a kulturált kérdés megvolt, aki meg félre értette, attól bocsánatot kérek, és értelmezze úgy, hogy ahogy kéne és nem belelátni olyan dolgokat (amiket lassan bevallom igen, alap dolognak számít) amiket a magyar (!) társadalom belenevelt. Köszönöm
2018. ápr. 9. 22:25
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

"Figyelj! Te ne parancsolgass itt! Mi ez az arrogáns stílus?"

:D:D::::D:D:D:D

2018. ápr. 9. 22:26
 5/19 anonim ***** válasza:
31%
Szegény srác, normálisan kérdezte. :D
2018. ápr. 9. 22:27
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést #5/x
2018. ápr. 9. 22:29
 7/19 anonim ***** válasza:
63%

Eljutsz arra szintre, amin jelenleg már én is vagyok.

Hanyagolod a GyK-t. Ugyan ezt a létrát végigjártam, végigjártuk sok százan, ezren már. Hidd el, má megoldás nincs :D

2018. ápr. 9. 22:32
 8/19 anonim ***** válasza:
94%

Benzin: Honnan tudjuk, hogy mennyit akarod használni?

Köbcenti adó: Önkormányzati adó, minden településen más.

Biztosítás: Attól függ, hogy hol kötöd, bónusz besorolás, jogsi, egyéb biztosítás. Szóval ez is relatív.

Szerviz: Senki sem jós, hogy megmondja, hogy mi baja lesz.

Szóval, gondolkozz, mielőtt kérdezel.

2018. ápr. 9. 22:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Sajnos én is észrevettem, és remélem örül az a jó pár ember, ugyanis ezt a kérdést dobhatjuk a kukába, mert nem fognak már nagyon válaszolni rá, vagyis megnyitni, mert azt hiszik, hogy 5 válasz van, akkor már pipa. Pedig nem. Ezzel nem is lenne baj, csak nekem akkor külföldi lapokat kell analizálnom, és minden országban másak az árak, adók satöbbi, tehát konkrét választ nem kapok, akkor sem, ha elkezdek számolgatni.
2018. ápr. 9. 22:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt remélem tudod, hogy erre a kérdésre nem lehet értelmes választ adni, mivel a kérdés maga is értelmetlen.

Tehát, éves benzin költség. Honnan a pék p.... tudjuk? Mennyit mész vele? Hétvégi bevásárlás, vagy minden második héten 400km-es túra a haverokkal? Tehát, értelmetlen kérdés.

Köbccenti adó. A Google-ben kb 10 mp keresés egy ilyen kalkulátor, gondolom a gyártási évet meg a lóerőt magadtól is betudod írni. [link]

Biztosítás, arra is van kalkulátor, de azt már keresd meg magadnak. Megsúgom, az se több 10 mp-nél a Google használatával.

Esetleges szervízek példával. Olajcsere nem lesz vészes, ha eltöröd a felfüggesztést, akkor viszont becoptad. Ismét értelmetlen kérdés.

Akkor várj normális válaszokat, ha normális a kérdésed.

2018. ápr. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!