Egyenes választ kérek. Mibe fáj?
BMW M3 E92 1 éves fenntartási költsége:
-benzin
-köbcenti adó
-biztosítás
-esetleges szervizek ára (példák)
Egyenes, nem lehurrogó választ kérek. Más autó felajánlását nem kérem. Előre köszönöm.
"Figyelj! Te ne parancsolgass itt! Mi ez az arrogáns stílus?"
:D:D::::D:D:D:D
Eljutsz arra szintre, amin jelenleg már én is vagyok.
Hanyagolod a GyK-t. Ugyan ezt a létrát végigjártam, végigjártuk sok százan, ezren már. Hidd el, má megoldás nincs :D
Benzin: Honnan tudjuk, hogy mennyit akarod használni?
Köbcenti adó: Önkormányzati adó, minden településen más.
Biztosítás: Attól függ, hogy hol kötöd, bónusz besorolás, jogsi, egyéb biztosítás. Szóval ez is relatív.
Szerviz: Senki sem jós, hogy megmondja, hogy mi baja lesz.
Szóval, gondolkozz, mielőtt kérdezel.
Azért azt remélem tudod, hogy erre a kérdésre nem lehet értelmes választ adni, mivel a kérdés maga is értelmetlen.
Tehát, éves benzin költség. Honnan a pék p.... tudjuk? Mennyit mész vele? Hétvégi bevásárlás, vagy minden második héten 400km-es túra a haverokkal? Tehát, értelmetlen kérdés.
Köbccenti adó. A Google-ben kb 10 mp keresés egy ilyen kalkulátor, gondolom a gyártási évet meg a lóerőt magadtól is betudod írni. [link]
Biztosítás, arra is van kalkulátor, de azt már keresd meg magadnak. Megsúgom, az se több 10 mp-nél a Google használatával.
Esetleges szervízek példával. Olajcsere nem lesz vészes, ha eltöröd a felfüggesztést, akkor viszont becoptad. Ismét értelmetlen kérdés.
Akkor várj normális válaszokat, ha normális a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!