Milyen zenét üvöltessek a verdában, hogy menő lehessek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 23:11
12/31 anonim válasza:
vagy hardtechnot, hogy szétszakadjon a kasztni xD
13/31 A kérdező kommentje:
hogy beindult a fantáziátok :D
2010. jún. 12. 00:05
15/31 anonim válasza:
Tekerd le az ablakot, és azt hogy
"DINNYÉT VEGYENEEEEEEK!"
16/31 anonim válasza:
Én téged üvöltetnélek a verdádban,ha a kezem ügyébe kerülnél!
17/31 anonim válasza:
Mozartot (ha egyáltalán tudod ki az) te gyökér fax! Előtte le kéne cserélni a zsigát egy autóra, addig rád se néznek, csórikám! :D
18/31 anonim válasza:
Manelet...pl ezt
19/31 anonim válasza:
Hogy normális választ is kapj: sexy bitch, hotel room, lady gagától valami szart. VISZONT ha van a verdában mélyláda, erősítő, meg tényleg jó hangszórók, akkor tuc-tuc zene kell hogy remegjen az autó. Én ezt szoktam. Igaz swiftem van, de nem1x néztek már csajok, multkor pl deákon elkezdtek táncolni a kocsi mellett.
20/31 anonim válasza:
Az első oldal válaszai megfelelőek:)
Amúgy én is csaj vagyok, de a duftázós autósokra lenézően fintorgok (bár szívesebben dobánm be a szélvedőjüket), és mérhetetlenül utálom őket, a benne ülő pöffeszkedő f@szokkal együtt.
Max az 50-es IQ-jú szolis macáknál vágódhatsz be ezzel, az összes többi (normálisabb) ember meg elküld a halál f@rkákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!