Vállalható fogyasztású benzines nagy csomagtartós kombi, vagy egyterű kocsit keresünk, mely típusok érdemesek a figyelemre?

Ne Logant vegyél hanem egyterűt. Dokker az jó.
Vagy Partner, Berlingó.
Nekem partner van, ilyen dolgokra tökéletes, 2004-es, de lehet soha nem adom el.
Elvileg a Logan mcv is félig meddig egyterű. Valahol a kombi, és az egyterű között van. Rengeteg dicséretet olvastam róla, de negatív kritikát is, miszerint rettentő hangosan zúg a doboz kialakításának köszönhetően,nagyon hangos a menetzaj. Én egyelőre nem tudom, ez igaz-e, de az átlagosnál hangosabb menetzaj engem kikészít, kutyákat pláne.
Milyen tapasztalatod van a Partnerrel?
A szerelő a lelkemre közötte, hogy felejtsem el a francia autókat...

A Partner/Berlingo tényleg jó lehet.
De 1.6-os motorral keresd, az 1.4 nagyon gyenge.
Egyébként 8 liter körül fogyaszt.

1. vagyok. Minél nagyobb egy autó annál hangosabb a szélzaj ez biztos. De nem kell ezekkel őrült módra száguldozni.
Az enyém még szivó dizel, kb 90-nel járok vele maximum. Itt nem hangos még a szél és a fogyasztás is nagyon jó , 6-ból kijön.
A szerelő aki olyat mond az vagy nem ért hozzá vagy teljesen hülye.
Mert lehet hogy ő sokat javit franciát és ha rosszak akkor neki azt kellene mondani hogy ilyet vegyen mindenki.
Neki az a jó ha sok lenne a munkája.
Ha meg nem ilyet javit akkor meg nem nagyon ismerheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!