Milyen családi autót vennétek, amelynek 500 liter feletti a csomagtartója 5-6 millió körül?
Ezekkel a feltételekkel: 6 millió forinton belül, 1-4 éves autó, kb. 50-60 ezer km alatt, (legfeljebb 100 ezer), nem ártanának benne modern biztonsági műszerek, felszerelés, évente kb. 30-50 ezer km használatra, és ahogy írtam, 500 literes csomagtérnél nagyobbal.
Egyterű, combi, Suv ötlet is jöhet.
Papírozással 5.5-ért hoztam el ÚJ jól felszerelt 1.6 benzines Kia ceed kombit. Hátsó ülésen is nagy hely van, csomagtartó is nagy 530l, tele légzsákkal. Kényelmes, jól össze van rakva, a futómű is bejön.
A dízel valamivel drágább, de ekkora futásteljesítménynél megéri.
Családi autónak én biztos hogy egy Peugeot Partnert vennék. De lehet hogy már Tepe a neve. AZ családi autó, és újat tudsz venni 5-6 milláért. Tessék.
Alapvetően Peugeot 5008-at szerettünk volna vagy Citroën C4 Grand Picasso-t, Ford Galaxy-t, de új házunk garázskapuja nagyon keskeny (208 cm) és nem férnek be. :-( Ezért gondolkodhatunk, mit vegyünk.
Persze, a tükrök behajtásával beférnének, de úgy félő, hogy meghúzzuk az autót, főleg új autó esetén, amit még meg kell szokni.
A SUV-okból sok van, ami beférne mert keskenyebb. Persze többségüknek nincs nagy csomitartója. De találtunk olyat, aminek nagy van, az Nissan x trail autóval barátkozunk jelenleg. Az széltében be is férne a garázsba. (számomra is hihetetlennek tűnik, hogy egy méretes suv keskenyebb, mint egy egyterű)
Renault grand scenic 1.6 dCi
Igényes belső és külső kidolgozás,takarékos,fürge,megbízható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!