Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robbantott gumiért szólhat a...

Robbantott gumiért szólhat a rendőr?

Figyelt kérdés
Robbantott gumiért szólhat a rendőr? 18x8-as felnin van egy 215/40-es gumi.
2018. ápr. 4. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
remélem
2018. ápr. 4. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Magyarba hogy van? SR -ben van a nagy forgalmi itt bele van irva, hogy milyen felni mehet rá milyen gumival ha a forgalmiba bele van irva akkor nem szol, ha más méretet használsz akkor kapsz időt, hogy lecseréld olyanra amilyen bele van irva, ha balesetet okozol és nem a megfelelő felnik/gumik vannak rajta akkor a biztosito nem fizet. Amúgy ha van paprod a gyartótól, hogy mehet a kocsira az a méret pld nekem 15 es 16 os felnik vannak irva de láttam forgalmazót aki 18 asokat árul az automhoz eleg a papir tőlük és beiratom a forgalmiba kb 20 eur és feltehetem, hogy senki nem szol bele de ilyen utakra felesleges
2018. ápr. 4. 15:46
 3/8 D. Brasco ***** válasza:

Ezen mit kell robbantani?!?Még éppen csak feszesen sem fog állni rajta!

[link]

2018. ápr. 4. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Forgalmi bevon ,mehetsz időközi műszakira.Simán megteheti,ha olyanja van. Nyilván ott majd kicseréled a felnit gumit,de azért kinek hiányzik ez?
2018. ápr. 4. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:

4-ből egy gondolt bele mit jelent ez a méretkombó...

Ezen semmi robbantott nincs. Simán felmehet, ha gyári méreted

2018. ápr. 4. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez tényleg messze van a robbantottól. 8 colra a 215 még az ajánlott tartományon belül van, bár ez a minimum, amit elvileg ajánlott rá rakni. Nekem 8,5-en volt 225, ami nagyjából ugyanez, és soha nem volt gond.
2018. ápr. 4. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudtommal a rendőr nem szólhat nagyon a robbantott gumiért sem, mert nem tud mit. A megengedett gumiméretek megvannak az autóhoz, viszont a felniméretek nincsenek sehol sem leírva, azzal lehet játszani. Műszakin nem tudom mi a helyzet.

Egyébként meg 8J széles felnire nem is kell robbantani a 215-ös gumit tudtommal, simán rápasszol.

2018. ápr. 4. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi az a robbantott gumi?
2021. ápr. 20. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!