Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pollenszűrőnél mennyire...

Pollenszűrőnél mennyire számít a márka?

Figyelt kérdés
Üdv! Van egy klímával szerelt autóm, pont ezért aktívszenes pollenszűrőt akarok venni. Na most van a nagyobb áruházaknál a legolcsóbb "saját" márkájú szűrő, meg vannak a 3-4-5x drágább nagyobb márkák szűrői. Ezek annyival többet tudnak? Olaj, levegő szűrőből a legdrágábbat szoktam venni, de szinte 0 klíma használat mellet jól sejtem, hogy elég a legolcsóbb is?
2018. ápr. 3. 23:30
 1/8 crudy ***** válasza:
Hat, igen a pollenszuro gyakorlatilag teged ved. Ugy vedd ahogy erzed, az aktivszenesek eleg jok, az olcsobbak is de ha te nyugodtabbnak erzed magad ha dragat veszel akkor vedd azt, vegulis az se olyan veszes osszeg, foleg h sokaig jo lesz.
2018. ápr. 4. 02:09
 2/8 A jó édes ***** válasza:
Papírt gyártani bárki tud. Hiába adsz érte több pénzt, az akkor is csak papír lesz. Teljesen felesleges drágát venni, inkább cseréld gyakrabban.
2018. ápr. 4. 02:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem az olcsóbb büdös volt. Ahogy bekapcsoltam a ventillátort, már tolta is be a szűrő szagát. Pár hét kellett neki, mire elmúlt.

A drágábbaknál még ezt nem tapasztaltam.

2018. ápr. 4. 05:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ezt mindig rábízom a szervizre, nekik van tapasztalatuk, visszajelzéseik. Ők látják, hogy milyen állapotban van, amikor kiszerelik, így látják, hogy mi a különbség az olcsó meg a drága között. Egyébként mindennel így vagyok, ami autóval kapcsolatos.
2018. ápr. 4. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Olajszűrőből, levegőszűrőből, üzemanyagszűrőből Mahle, vagy MannFilter márkát szoktam venni. (Az autómhoz a gyári is ez.)

Pollenszárőből a legolcsóbb 1500-2000Ft-os aktívszenest veszem sok éve. Próbáltam ennél ötször többe kerülő márkás típust is. Az ég világon semmi különbséget nem tapasztaltam.

2018. ápr. 4. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyilván 2osztályba lehet sorolni őket: vagy az aktív szenes és a sima. Szvsz árban nincs akkor különbség a legtöbb autóba 2000ft körül kapni normális aktív szenes szűrőt. Eltömődni a drága is ugyan akkor fog mikor az olcsó.
2018. ápr. 4. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebből sem érdemes az olcsó szemetet venni, mert simán előfordul, hogy valójában nem is passzol bele abba az autóba, amibe elméletileg jó kéne legyen.
2018. ápr. 4. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja és a pollenszűrő nemcsak a klímánál szűr, hanem mondjuk ha a fűtést, vagy a ventillátort beindítod, akkor is a pollenszűrőn keresztül megy be a levegő. Amúgy is, miért ne használnád a klímát?
2018. ápr. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!