Miért szólnak le mert BMW-m van?
Figyelt kérdés
Sokan szóltak már le emiatt, de nem értem, hogy miért. Csupán irigységből? Vagy szimplán utálják a BMW-ket?2018. márc. 21. 19:09
1/29 anonim válasza:
Azért, mert BMW-d van. Meg is válaszoltad.
2/29 anonim válasza:
Sok a BMW-s tahó, nekik köszönheted.
3/29 A kérdező kommentje:
és ez miért ok arra?
2018. márc. 21. 19:12
4/29 A kérdező kommentje:
2-essel egyet értek...
2018. márc. 21. 19:12
5/29 A kérdező kommentje:
én azt tartottam már soknak, amikor valaki nyáron letekert ablaknál mellém állt, hogy pofázhasson....
2018. márc. 21. 19:21
7/29 A kérdező kommentje:
de :) de ha épp kellemes az idő este fele és csak autózunk a városban, ahhoz a leengedett ablak illik :)
2018. márc. 21. 19:25
8/29 anonim válasza:
Mert szteteotípiák alapján párhuzamot vonnak. Ilyen az egyszerű szellemi szintű ember természete.
És természetesen igen, rengeteg gazdag vagy látszatgazdag tahó van közöttük!
De igaz ez más felső kategóriás típusokra is.
9/29 A kérdező kommentje:
Az is igaz. szóval akkor itt valójában azzal is gondjuk van néhány embernek, hogy neki nincs rá pénze, másnak meg van?
2018. márc. 21. 19:31
10/29 anonim válasza:
Mert sok a bmw-s tahó aki többnek hiszi magát,ebből jött a sztereotípia.Ez olyan mint a szőke nős meg a suzukis sztereotípiák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!