Lyukas kipufogóval nem szólnak érte a rendőrök?
Nem kis lyuk van rajta, és hát "kicsit" hangos hangja van elinduláskor, egyesben kettesben utána már szépen halkul. Úgy már tűrhető, csak az elején mikor elindulok az egy kicsit eléggé hangos.
Tudom, hegesztessem ki meg ilyenek. Eljön ennek az ideje is, amint lesz rá pénzem.
Kérdésem az hogy ezért nem fognak belém kötni? :/
Másik az hogy hegesztessem ki, megéri megcsináltatni vagy vegyek egy másik kipufogót?
Hallod 5.000 Ft megoldani kb. Ha ennyid nincs, akkor ne autózz.
Egyébként elméletileg tanították, ha kifúj a kipufogó akkor nem szabadna közlekedni az autóval (a magyarázat, hogy bejuthat a kocsi alól az utastérbe a kipufogógáz.) Tehát elméletben forgalmi is ugorhat.
Ha rommá van korhadva a kipufogos azt nem fogjak tudni meghegeszteni akkor ujat kell venned!
Amigy azt nem ertem miert kell ennyire elhanyagolni valamit,es megvárni azt hogy minél nagyobb lyuk legyen rajta....amit aztan annal nehezebben meg annal dragabban lehet majd javitani!
5000 ft? Ekkorul lenne?
Azt hittem jo huszon felul lenne
"Mond nekik nem lyukas csak tunying".
Hatósági fülnek oly mindegy melyik verziót mondod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!