Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota yarisról mik a vélemények?

Toyota yarisról mik a vélemények?

Figyelt kérdés
mennyire egyezik a tapasztalat a reklámokkal? kényelem, fogyasztás, biztonság, ilyesmikre gondolok. elsősorban városban munkába menet használnám. alkalmas hosszabb távú utakra is, pl ha prágába megyek nyaralni vagy horvátországba?
2018. ápr. 3. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút városi kisautó. El lehet vele menni nyaralni ha belefértek csomagokkal, nyilván kompromisszummal jár az hogy magas sebességnél hangos lesz és a kis benzin motor pályán azért már fogyaszt.
2018. ápr. 3. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
Elképesztően kicsi csomagtartó és hátsó lábtér, minden ülés kényelmetlen kialakítású.
2018. ápr. 3. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk jó lenne tudni, hogy az 1998-asról kérdezel, vagy a 2016-osról. Én csak azután válaszolnék, hogy legalább ezt tudom. A motorváltozatról nem is beszélve.
2018. ápr. 4. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Feleségemnek 2016-os, 1,4 111 lovas benzinese van. Imádja. Nem panaszkodott eddig a hosszabb útjain sem. Volt már, hogy én is rákényszerültem azzal menni valahova, de azon kívül, hogy nem olyan tágas, mint a Passat, egész élhető kocsi.
2018. ápr. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!