Az 1. az hülye.
Nincs ezekkel több baj mint bármelyikkel.
Valakinek el kellett ezt sütnie hogy a franszoá az szar.....meg hogy franciabol csak a szexet.....
Egybkent szomszedomnak volt ilyen csak neki coupe,evekig hasznalta minden kulonosebb gond nelkul!Mondjuk meg is adta ami jar neki...meg olajat is markaszervizben csereltetett!
Nekem francia van, de semmi baj nincs vele. Sőt szerintem kevesebb mint más autókkal.
1. az bebüfögte mint a kocsmában szokták.
Leginkább a tipikus Peugeot (francia) jelenségek jöhetnek elő.
Após 406-osában már nem működik a sebességmérő, a klíma, a rádió, az ablakemelők, az immó, a riasztó.
Sógor Meganjában szintén nem megy az immó, a sebességmérő és a légzsák.
Cimbora 407-esében (1.6HDI) komplett motorcsere volt a legfájdalmasabb, ehhez képest a FAP csere, kijelző konzol csere már semmiség. Persze ezek közül az 1.8 benzin esetében csak a kijelzőcsere fordulhat elő, de az a szerelő szerint (is) típushiba (lsd: [link]
Mindezek ellenére mind a 3 fent említett tulaj elégedett az autójával. Ha ezek a hibák neked sem rontják el az autóról alkotott öszképedet, akkor vedd meg nyugodtan.
Igen, abban amit megneztem, pont nem mukodik rendesen a kozponit kijelzo. 30ezer felett kicsivel lehet kapni ujat, amit mondjuk nem ertek, egy apro kijelzorol van szo, regi technologiaval..
a tobbi, altalad felsorolt hiba perpillanat nincs jelen az autóban. Korrekt volt az eladó, majdnem 1 órára nyult a probakor. nem kopog, nem nyekereg, es borzasztoan halk. Kis odalepesnek viszont nagyon szexin megszolal :)
235ezer kilometer realis lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!