Melyik kocsit ajánljátok DRIFTHEZ?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kezdő lennék a témában, de azért nem 11 éves vagyok, idén lett meg a jogsim. Melyik kocsit ajánljátok kezdésképp, az alapok elsajátításához? Gondolkodtam pl Ladán, Bmw 316i kocsikon. Ti mit szóltok?2018. ápr. 2. 20:08
11/13 anonim válasza:
Assetto Corsa tényleg jó ötlet. Én is rá vagy függve, elég jó.
12/13 A kérdező kommentje:
#7 és #8 : látom ti nagyon tudjátok ezeket a játékokat, úgy ahogy a trollkodást is. Ha jól emlékszem 12 voltam amikor utoljára játszottam valami hasonlóval.
Írhattam volna drágább autókat is, nyilván, de mivel nem vagyok miliomos, így be kell érnem ennyivel, ti meg ha ennyire szeretitek, játsszatok vele amíg éltek.
2018. ápr. 28. 14:16
13/13 A kérdező kommentje:
#9: köszi az értelmes választ!
2018. ápr. 28. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!