Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik SUV modellt ajánljátok?

Melyik SUV modellt ajánljátok?

Figyelt kérdés

6.000.000 HUF-om van e célra.

Csak, és kizárólag SUV modellt vagyok hajlandó megvásárolni.

Én, Mazda CX-3 -ban gondolkodok.

Az alap(+egyéb kiegészítók) 5.200.000 HUF-5.400.000 HUF magasságában van.+ Beiratás, egyéb..

A manuális váltóval szerintetek jó?

Benzinmotor.

Ti melyiket javasoljátok?

Ez a járgány jó lesz?

2018. febr. 18. 08:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz beiratni egy új autóba?

És miért csak SUV?

2018. febr. 18. 08:09
 2/30 A kérdező kommentje:

Névre iratás!!!!

Biztosítás kötés.

2018. febr. 18. 08:16
 3/30 A kérdező kommentje:

Miért csak SUV?

Mert 196 cm magas, 105 kg férfi vagyok.

A Sedan-félékben meg el sem férek normálisan, mert a vállam nagyobb, mint az ülés, váltásnál meg az útitárs combját "fogdosom".

2018. febr. 18. 08:18
 4/30 anonim ***** válasza:
Csak új vagy használt is?
2018. febr. 18. 08:33
 5/30 anonim ***** válasza:
Akkor vedd azt. Szinte új autókat lehet ennyi pénzből venni, igazából csak az szabjon határt, hogy melyik mennyire tetszik. (De ez mivel mazda eléggé rohad. Persze nem most, de benne van a pakliba hogy már 5 éven belül megjelenik a rozsda)
2018. febr. 18. 08:35
 6/30 anonim ***** válasza:
A CX-3 az egy közel emelet 3-as mazda, de te tudod. 2.0 benzin kéziváltó.
2018. febr. 18. 08:35
 7/30 anonim ***** válasza:
Sedánból is vannak hatalmasak amikbe simán beférsz és még mögéd is tudnak ülni: Skoda octavia/superb, ford mondeo pl.
2018. febr. 18. 08:37
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Be kellene tudni állítani az ülést... Valahogy kétlem, hogy egy Káskájban jobban elférnél, mint egy A6 kombiban...

Egyébként a névre íratást és minden egyéb költségre ott a kalkulátor.

2018. febr. 18. 08:45
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért vesz SUV-ot, mert ez a divat és nem akar lemaradni. A szomszédom 190 centi és 160 kg. Gond nélkül befér a Cromába (az az én kocsim) és mögé még beül a 2 m-es 100 kg-s haverom, de most Astrája van és azzal sincs gond. Be kell állítani az ülést, nem nyavalyogni.
2018. febr. 18. 09:00
 10/30 anonim ***** válasza:

Mert gondolod hogy egy keskeny magas autó esetén oldalra több lesz a hely ?

Elárulom, nem. Ha magas vagy és széles nincs gond. De ülj le és gondolkodj. Ha ülsz máris nem vagy olyan magas feltűnt ugye ? De a szelesseged maradt. Na innen következik hogy azért mert az ülés magasan van te nem mész össze. Megoldás . Olyan autót venni ami széles és az ülés is jól hátra tolhato. Remélem segíthettem. Mercibol e osztály igen jó erre de VW Passat is kellemes tán egy új Ford Mondeo is. A cx3 a Mazda 3 magasított verziója.

Próbálj ki pár autót.

2018. febr. 18. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!