Melyik SUV modellt ajánljátok?
6.000.000 HUF-om van e célra.
Csak, és kizárólag SUV modellt vagyok hajlandó megvásárolni.
Én, Mazda CX-3 -ban gondolkodok.
Az alap(+egyéb kiegészítók) 5.200.000 HUF-5.400.000 HUF magasságában van.+ Beiratás, egyéb..
A manuális váltóval szerintetek jó?
Benzinmotor.
Ti melyiket javasoljátok?
Ez a járgány jó lesz?
Mit akarsz beiratni egy új autóba?
És miért csak SUV?
Névre iratás!!!!
Biztosítás kötés.
Miért csak SUV?
Mert 196 cm magas, 105 kg férfi vagyok.
A Sedan-félékben meg el sem férek normálisan, mert a vállam nagyobb, mint az ülés, váltásnál meg az útitárs combját "fogdosom".
Be kellene tudni állítani az ülést... Valahogy kétlem, hogy egy Káskájban jobban elférnél, mint egy A6 kombiban...
Egyébként a névre íratást és minden egyéb költségre ott a kalkulátor.
Mert gondolod hogy egy keskeny magas autó esetén oldalra több lesz a hely ?
Elárulom, nem. Ha magas vagy és széles nincs gond. De ülj le és gondolkodj. Ha ülsz máris nem vagy olyan magas feltűnt ugye ? De a szelesseged maradt. Na innen következik hogy azért mert az ülés magasan van te nem mész össze. Megoldás . Olyan autót venni ami széles és az ülés is jól hátra tolhato. Remélem segíthettem. Mercibol e osztály igen jó erre de VW Passat is kellemes tán egy új Ford Mondeo is. A cx3 a Mazda 3 magasított verziója.
Próbálj ki pár autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!