Melyik Pick-up modellt ajánljátok?
Amarokot Dél-Amerikában gyártják: drága és szar minőségű, azonnal felejtsd el.
A Ranger sem sokkal jobb, bár talán nincs annyira túlárazva.
A Nissan Navarra talán az első tűrhető típus a listán, bár mostanság ez is drágácska ahhoz képest, hogy lebutították a hátsó futóművet. Ha nem fogsz mázsás súlyokat cipelni persze nem nagy hátrány ez sem.
Az L200 öregecske típus, de talán a legstrapabíróbb, valószínűleg legolcsóbban is ezt kapod meg Fiat Fullback néven.
A Hilux világmodellként aranyközépút, ha jó felszereltségű autót szeretnél, akkor azt is ebből kapod meg legegyszerűbben - olyan extrákat lehet bele kérni, hogy azt bármely szgk. is megirigyelné és annyira nem is vészesen drága. Az alapverziók viszont nagyon melósautóra hasonlítanak.
Verdikt: Hilux vagy L200/Fullback. A többit szerintem megnézni sem érdemes.
"Igazából vezettem már az összeset, legerősebbnek a ford bizonyult. 1300kgt is elvittem vele. Navara az számításba se jöhet, összeszakad a hátulja 500kgtol."
Ha így van vedd azt amelyik a legjobban tetszett, a Navara kivételével! :) Jómagam is a Hilux, L200, Ranger közül választanám valamelyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!