Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik SUV modellt ajánljátok?

Melyik SUV modellt ajánljátok?

Figyelt kérdés

6.000.000 HUF-om van e célra.

Csak, és kizárólag SUV modellt vagyok hajlandó megvásárolni.

Én, Mazda CX-3 -ban gondolkodok.

Az alap(+egyéb kiegészítók) 5.200.000 HUF-5.400.000 HUF magasságában van.+ Beiratás, egyéb..

A manuális váltóval szerintetek jó?

Benzinmotor.

Ti melyiket javasoljátok?

Ez a járgány jó lesz?

2018. febr. 18. 08:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ja különben mi a bajod az automataval ? Ha már úgyse vezetési élményre mész akkor az lenne a minimum.
2018. febr. 18. 14:15
 22/30 A kérdező kommentje:
Az a bajom az automatikus váltóval, hogy nem lehet vontatni,esetleg egy nagyobb dúrdefekt esetén.
2018. febr. 18. 17:01
 23/30 anonim ***** válasza:
26%
Az a baja az automata váltóval, hogy még leírni sem tudja, hogy miről van szó. Ez egy kamu kérdés, ilyen hülye ember nincs. Mindjárt jelentem is.
2018. febr. 18. 17:59
 24/30 anonim ***** válasza:
Ennyire egysíkú embernek nincs 6 millája. De még 1 sem. Az ilyen ember hulla jejölt, nem élő.
2018. febr. 18. 18:20
 25/30 anonim ***** válasza:
Lapozz, és ne röhögtesd ki magad.
2018. febr. 18. 18:30
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Defekt esetén nem vontatunk mert a kerek a földön van szetveri a felnit, ennyi erővel mehetnel is tovább vele csak szólok.
2018. febr. 18. 18:55
 27/30 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy ez a kérdés, vagy együgyű, vagy provokatív.
2018. febr. 18. 19:02
 28/30 anonim ***** válasza:

de igyekszem az automatára magyarázatot adni.

Egy szekrény méretű autót akarsz venni, a légellenállása is olyan lesz amilyen..

Az automata 6. fokozata hosszú, ez azt jelenti hogy autouton keveset forog.. autopályán nekem még a 2.5 motorral is 6ból néha 5be visszadobja magát, tekintve a hosszú 6os fokozatot.. de cserébe nem pörög annyit, komfortosabb vele utazni (kb annyit forog mintha diesel lenne) és kevesebbet eszik.

Tehát a szekrény formát tudod valamivel kompenzálni.

Autóúton megint kevesebbet forog, takarékosabb.

Városban csak akkor csúsztat ha kell, nagyon tudja mikor mennyire kell ez a váltó, így gyakorlatilag ott se fog egy decivel se többet enni, de jobban gyorsul mert míg te rángatod a váltókart addig ő folyamatosan gyorsít, így megint kevesebbet forog.. példa, 2.5 mazda 6 budapesten a forgalom tempójával kicsit gyorshajtva lazán elmegy úgy hogy szinte soha nem forgatja az automata 2500 fölé, de sokszor 2000 fölé se megy, azt valahogy gyorsabb vagyok mint a többiek..

A váltó javítástól nem kell félned mert jó ez a váltó, nagyon jó, a kéziben megleled a kettőstömegű lendkereket etc tehát ott ha 2x cserélsz kuplungot pont kihozza az automata váltó árát, de cserébe többet evett kézivel a vasad. Ergo ha teljesen meg nem is térül majd neked az automata váltó, de az ilyen szekrénybe ez való.

Szerintem gondolkodj el rajta, defektnél nem fogod vontatni, sőt, rendes ember autót nem vontat, ha nagy a gáz úgyis autómentőt hív. Sőt, érdemes lenne megnézned van e rajta vonószem, szerintem nincs :) legalábbis én a mazda 6on nem lelek.

Szóval nem lenne baj ha nem a pénzedet fitoktatnád (én is visszalőhetek hogy a 6ost ujonnan vettem és most többet ér használtan mint a cx3 ujonnan) hanem ezeken elgondolkoznál, mert mazdából ki lehet fogni rettentően jót, de ennyi pénzért ha újat vesz az ember akkor már tényleg legyen rendben a dolog..

2018. febr. 18. 19:11
 29/30 anonim ***** válasza:

27es..

itt sok sok ilyen kérdés van.. Én igyekszem rendes választ is adni, csak sokszor azt látom hogy jön valaki, kérdez valamit, és ragaszkodik a hülyeséghez..

Esetünkben ha suv-ot akar, akkor elfogadom, ez tetszik neki, mondjuk nekem nem kellene mert rühellem a magas borulós autókat, de neki tetszhet. az, hogy ő nagydarab nem magyarázat nem fogadom el, de azt, hogy azt akar venni, azt igen.

így ebben igyekszem tanácsot adni, mondjuk a veszek egy uj kocsit és felkészülök a vontatásra c. műsor eléggé a lada korszakot idézi amikor a fiatalok vontatgatták egymás kocsijait roncstelepről roncstelepre.. :)

na mind1, én megtettem a magamét, azt majd dönt :)

2018. febr. 18. 19:16
 30/30 anonim ***** válasza:

Ha már mindenképp SUV-ot szeretnél, a következő típusokat javaslom a Mazda CX3 helyett, mert az kicsi.

Mitsubishi ASX

Nissan Qashqai

Seat Ateca

Honda HR-V

Kia Sportage (ár-érték arány bajnok!)

Renault Kadjar

Toyota C-HR

Az általad említett Kia Stonic szintén kicsi, ahogy a Hyundai Kona, C3 Picasso, Renault Capture is.

2018. febr. 18. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!