Sziasztok, kezdő lennék a témában, de azért nem 11 éves vagyok, idén lett meg a jogsim. Melyik kocsit ajánljátok kezdésképp, az alapok elsajátításához? Gondolkodtam pl Ladán, Bmw 316i kocsikon. Ti mit szóltok?
316 gyenge, lada semmire se jo. Egy 325, 328 at mondanek vagy regi c280as mercit. Ilyesmi jo, lebontod a belsejet meg ami nem kell es meg lehet vele indulni.
2018. ápr. 2. 20:18
2/13 anonim válasza:
Csak hacsirokut.
Gyári lada meg 16i? Még hóba is extrém körülmény kell neki hogy elforogjon a hátsókerék.
2018. ápr. 2. 20:19
3/13 anonim válasza:
Kisfiam Te nem vagy több 13-nál az fix..kérjél apukától egy PS3-at,abban minden kocsival driftelhetsz.
2018. ápr. 2. 20:29
4/13 anonim válasza:
Legyen hátsó kerekes, legyen minimum 200 le...
2018. ápr. 2. 21:12
5/13 anonim válasza:
Friss jogsival driftelhetnéked van? Remélem kamu a kérdés...
2018. ápr. 2. 22:10
6/13 A kérdező kommentje:
#3- rég voltam már 13 XD szóval nem nyert a tipped. Köszi annak aki értelmesen válaszolt.
2018. ápr. 2. 23:51
7/13 anonim válasza:
Kezdéshez én szimulátort ajánlanék. Logitech G27 kormány+váltó, Assetto Corsa játék, esetleg VR szemüveg.
Ez nem kerül rögtön milliókba, aztán alkalmanként újabb 200+ ezerbe, cserébe kipróbálhatod magad és hogy mennyire tetszik.
Persze lehet esö után Ladával is csúszkálni a mezön, ugyanannyira távol van a drifteléstöl.
2018. ápr. 3. 01:12
8/13 D. Brasco válasza:
Most az eletkorodon meg a friss jogsin lepjünk túl........de ha ennyit tudtál kierölködni magadból hogy lada meg 16i szerintem is üljél vissza a monitor elé és jó lesz neked tovabbra is a nídfószpíd......
2018. ápr. 3. 08:42
9/13 anonim válasza:
316i-m van. Azért hóban könnyen kiforog már 1500-nál, 2500-nál már kapartat rendesen. De akkor se driftre való. Driftelni nem hóban szokás. Ha BMW akkor azt mondom minimum a 2 literes motor driftelni, de lehet az is kevés.
Viszont BMW lesz a legolcsóbb amit kapsz. Nem véletlen hogy lemész tökölre tele van E36-al. Driftre nem is kell tip-top állapotút venni, mert úgyis le lesz zúzva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!