Noémi(86) kérdése:
Van egy Renault thaliám, viszont azt nem tudom, hogy lehet-e utána utánfutót kötni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 20:28
1/7 anonim válasza:
Van rajta vonóhorog? Ha igen, akkor lehet, ha nincs, akkor vagy tetetsz rá, vagy ha egyszeri alkalomról van szó, akkor fuvarost fogadsz.
2/7 anonim válasza:
Ha nincs horog rajta, meg nincs bejegyezve a forgalmiba a vontatás akkor nem.
3/7 anonim válasza:
A motortérben van a jármű típustáblája, azon szerepel a jármű össztömege és a vontatmámmyal együttes össztömege is. A két szám különbsége megadja a vontatmány maximális össztömegét. Ha a két szám azonos, akkor nem vontathatsz utánfutót az autóval.
4/7 totesq válasza:
A thaliával vontathatsz. Miért ne?! Csak legyen rajta műszakos vonóhorog aztán gó. És ha levehetőt rakatsz rá akkor arra is figyelj hogy ne legyen fönt ha nem vontatsz mert a fakabát rögtön ír egy szép kis csekket. Ha jól tudom.
By!
5/7 anonim válasza:
Már miért büntetnének meg érte? Azért büntet, ha belelóg a rendszámba, de azért akkor is, ha nem levehető. Az enyémen is levehető van, de soha nem veszem le, mert védi a lökhárítót a munkahelyem parkolójában és soha nem szóltak érte.
6/7 totesq válasza:
Igazad van előttem szóló! Csak akkor kötelező ha beletakar a rendszáma.
7/7 anonim válasza:
Márpedig a Thálián beletakar a rendszámba, ez tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!