Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a 50ccm mánia?

Mi ez a 50ccm mánia?

Figyelt kérdés
Senki nem vesz manapság már igazi motrokat? Vagycsak nem itt kérnek véleményt?
2010. jún. 11. 12:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem is csak M-re van jogsim azért van 50es motorom xD papíron 50es... amúgy 125ccm

MZ meg nem szar!! És biztos nem követed nyomon de vannak új MZ-k is habár itt M.O-n nagyon kevés van ezekből...

MZ 1000S

[link]

MZ 660 Baghira:

[link]

17/f

2010. jún. 11. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Kb ugyanaz mint a 316 utáló :D

Amúgy kérdésre: mert olcsó, és sok embernek az csak másodlagos, pl nekemis :)

Inkább van rendes autóm (BMW :D) és rendes házam, meg utazgatok, minthogy 4 millióért vegyek motort. (mert akkor már BMW R1200GS Adventure kéne..)

Ígymeg marad az 50-es Simson.

Motorozgatni az is jó, na meg városon belül.

MZ meg igen is jó.

lehet egyszer lesz nagymotorom, de az vagy a fent említett BMW lesz, vagy egy Simson AWO 425 Sport (16 lóerő, 250 ccm, 4 ütem, veterán: [link]

2010. jún. 11. 20:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Még mindig az a véleményem hogy az MZ szar.

Mi abban a jó hogy a benzinhez kell neked bekeverni az olajat? Mi az a 10-12LE egy 125-östől?

Egy modern 125-ös tud annyi lóerőt mint egy 250-es ETZ.

Önindító sehol, benzinszintjelzőt MZ nem látott még.

Na meg ha annyira jó akkor miért 80-100-ért árulják rendszámmal?

2010. jún. 11. 21:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Az utolsónak! Tudod mindennek megvan a varázsa. Valaki utálja azt,hogy ráül és már megy is. Valaki szereti ha keverni kell a benzint,berúgóval indít,esetleg szívatózni is kell,meg néha néha szerelgetni. Ha a minden napi használathoz törődni kell picit a motorral akkor az olyan, mintha személyisége lenne. Nekem is ez jön be. Autókban és motorokban is egyaránt.Egy ilyen járgányt lehet igazán szeretni.
2010. jún. 12. 13:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Hallod nézd már meg, hogy mikor gyártották az MZ-ket..

Koruk legjobbjai voltak.

Nagyban MZ kicsiben Simson.

Ha meg ahhoz lusta vagy hogy beleönts 1 deci olajat 5 liter benzinbe akkor BKV való neked nem motor

2010. jún. 12. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti nagyon jól megírta vhogy énis így érzek :)

"A forgótárcsás szívásvezérlésű, kétütemű versenygépeket Walter Kaaden mérnök irányításával építették a gyár versenyosztályán. Az onnan nyugatra szökött egyik versenyszerelő eladta a titkot - a részadatokat is - a Suzukinak, akik aztán a jelentősebb anyagi bázisukon továbbfejlesztették a versenymotor konstrukcióját, és egy időben sorra nyertek vele."

[link]

Szal erről ennyit. . . tegnap 18:45 voltam

2010. jún. 12. 16:46
 17/17 anonim ***** válasza:

tévedsz , aki azt írta, hogy tanulni csak azzal lehet, képzeld én életemben nem ültem motoron és azonnal egy 125-ös Yamahával tanultam meg, és nem is bánom, megtanultam mi az h vigyázni kell, és mi az amikor van ereje egy motornak

a kettőt nem lehet összehasonlítani, aztán ugyan ezt kb összehasonlítottam egy 50-essel, és nagyon durva a különbség, az 50-es lefullad, nem megy el olyan helyeken ahol a 125-ös simán felkapja magát. oké, jobban kell figyelni meg kicsit veszélyesebb, na de ha motorról van szó, akkor azt ne tegyük egyenlővé a robogó kifejezéssel sztem

2010. jún. 12. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!