Mi ez a 50ccm mánia?
Kb ugyanaz mint a 316 utáló :D
Amúgy kérdésre: mert olcsó, és sok embernek az csak másodlagos, pl nekemis :)
Inkább van rendes autóm (BMW :D) és rendes házam, meg utazgatok, minthogy 4 millióért vegyek motort. (mert akkor már BMW R1200GS Adventure kéne..)
Ígymeg marad az 50-es Simson.
Motorozgatni az is jó, na meg városon belül.
MZ meg igen is jó.
lehet egyszer lesz nagymotorom, de az vagy a fent említett BMW lesz, vagy egy Simson AWO 425 Sport (16 lóerő, 250 ccm, 4 ütem, veterán: [link]
Még mindig az a véleményem hogy az MZ szar.
Mi abban a jó hogy a benzinhez kell neked bekeverni az olajat? Mi az a 10-12LE egy 125-östől?
Egy modern 125-ös tud annyi lóerőt mint egy 250-es ETZ.
Önindító sehol, benzinszintjelzőt MZ nem látott még.
Na meg ha annyira jó akkor miért 80-100-ért árulják rendszámmal?
Hallod nézd már meg, hogy mikor gyártották az MZ-ket..
Koruk legjobbjai voltak.
Nagyban MZ kicsiben Simson.
Ha meg ahhoz lusta vagy hogy beleönts 1 deci olajat 5 liter benzinbe akkor BKV való neked nem motor
Utolsó előtti nagyon jól megírta vhogy énis így érzek :)
"A forgótárcsás szívásvezérlésű, kétütemű versenygépeket Walter Kaaden mérnök irányításával építették a gyár versenyosztályán. Az onnan nyugatra szökött egyik versenyszerelő eladta a titkot - a részadatokat is - a Suzukinak, akik aztán a jelentősebb anyagi bázisukon továbbfejlesztették a versenymotor konstrukcióját, és egy időben sorra nyertek vele."
Szal erről ennyit. . . tegnap 18:45 voltam
tévedsz , aki azt írta, hogy tanulni csak azzal lehet, képzeld én életemben nem ültem motoron és azonnal egy 125-ös Yamahával tanultam meg, és nem is bánom, megtanultam mi az h vigyázni kell, és mi az amikor van ereje egy motornak
a kettőt nem lehet összehasonlítani, aztán ugyan ezt kb összehasonlítottam egy 50-essel, és nagyon durva a különbség, az 50-es lefullad, nem megy el olyan helyeken ahol a 125-ös simán felkapja magát. oké, jobban kell figyelni meg kicsit veszélyesebb, na de ha motorról van szó, akkor azt ne tegyük egyenlővé a robogó kifejezéssel sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!