Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha 50ccm robogón olajszint...

Yamaha 50ccm robogón olajszintel mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Yamaha bws robogón egyszercsak elkezdett össze vissza villogni az olajszintjelző lámpa. Csak akkor világít, ha húzom a gázt, és akkor is csak 20kmh-ig. 20kmh felett pedig kialszik, ha megint alá megyek, akkor kigyullad, vagy villog vagy világít össze vissza. De van hogy abszolút nem gyullad fel. Ez mitől lehet? Természetesen ellenőriztem, és van bőven olaj a tartályban.

Egyébként hidegindítás után történt.

2011. okt. 6. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Még ha tudnánk is mitől lehet, nem bírnád megoldani. Én arra gondolok, hogy kontakthibás de vidd el szerelőhöz mert ez házilag elég macerás megoldani (legalábbis szerintem)
2011. okt. 6. 23:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Egyébként ha fogyna az olaj, akkor villogna, vagy folyamatosan világítana, még alapjáraton is a lámpa?
2011. okt. 6. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Folyamatosan világit, ha fogy az olaj.
2011. okt. 6. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincs a robogónak. Ahogy lötykölődik az olaj , épp kezdi elérni azt a szintet, ahol jelezne , hogy kifogyóban. Önts rá olajat és kész.
2011. okt. 7. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, azt is akartam kérdezni hogy teli tartállyal csinálja e? Mert pl az én mocimnál már ha olyan 1/3 vagy kicsit fél alatt van már világít.
2011. okt. 7. 10:14
 6/6 A kérdező kommentje:
kb felénél van, de ma utántöltöm, szerintem utánna jó lesz. Köszi a segítséget.
2011. okt. 7. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!