Mi ez a 50ccm mánia?
kedves kérdező: kérdésed hangneme, enyhén lenéző, és tapló, aki csak azt teheti meg hogy olyat vegyen az mérte vehetne olyat..vagy azért mert annyi idős, vagy mert arra futja...és szerinted az 50ccm nem motor?akkor mi? ha nem motorral hajtott jármű te műveletlen hülye.
és képzeld.énis ilyennel járok mivel 15 vagyok,és valahogy úgyérzem h motorozok, nempedig bringázok.
tepedig gyújtsd fel magad ha nem tetszik valami.
A legtöbb esetben anyagi okok miatt. Én is szívesen hajtanék egy Harley Davidson-t, ha meg tudnám fizetni.
Kicsit leszólós a kérdésed.
Nem mindenki teheti meg hogy nagymotort vegyen.
Egy korszerű nagymotor(szal nem MZ meg ilyen régi szarok) legalább 250-300ezer forint ha rendszámosat akarsz.
Ehhez hozzá jön a jogsi, kell vinni műszakira, adót kell rá fizetni.
Nekem 50-es robogóm van, nem kell rá műszaki, mivel csak autóra van jogsim így nem vezethetek nagymotort csak ezt, a biztosításom évente pár ezer forint.
Hidd el ez nem mánia mert én is szívesen járnék nagymotorral, csak akkor le kellene tenni a motorjogsit és kellene pénzt gyűjteni egy másik motorra. Kicsit unom hogy a határban mindenki megelőz mert én csak 80-al tudok menni de akkor csőgázon.
"MZ meg ilyen régi szarok"
Te is nagy gyökér lehetsz.
14:34 mi az a 316?
én is pioneerall kezdtem és fokozatossan haladok feljebb, most meg vagyok elégedve a suzuki sv650-el de jövőre lecserélem egy 400-as sportra.
tapasztalatom szerint aki tényleg akarja meg is szerzi amit akar. én is qrva sokat spóroltam, hogy eddig jussak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!